Ajankohtaista

"WOIMAA HEVOSISTA"

MASENNUKSEN KANSSA KAMPPAILEVILLE AIKUISILLE.  

LUE ALTA LISÄÄ!

Etkö tunne enää iloa? Onko mielesi maassa ja tunnet synkkien pilvien pysyvän tiiviisti päälläsi? Ehkäpä pienryhmä "Woimaa hevosista" on juuri sinulle. ☺️

Ryhmä on tarkoitettu masennuksen kanssa kamppaileville aikuisille. Tapaamiskertoja on viisi. (a' 1,5h)
yht. 170e (34e/1,5h) sis. alv 24%.

Hevoset ovat aidosti kiinnostuneita vuorovaikutuksessa ja niillä on erinomainen läsnäolon taito. Ne elävät juuri siinä hetkessä ja hevoselta saa vuorovaikutuksesta välittömän ja rehellisen palautteen eivätkä ne syrji. Lauma-ja pakoeläiminä hevoset ovat taitavia peilaajia, ne tekevät tunteemme, ajatuksemme näkyviksi jo ennen kuin itse ehdimme itseämme kunnolla havainnoimaan. Tapaamiskertojen sisältö keskittyy sisäisten voimavarojen etsimiseen, positiivisiin läsnäolon taitoihin, itsemyötätuntoon, itsehavainnointiin,arjen hallinnan lisäämiseen.
Keskiössä hevosten ja luonnon tuomat hyvinvointivaikutukset.

Mikäli kiinnostuit ryhmästä, soita tai pistä rohkeasti viestiä.  Ryhmiä alkaa läpi vuoden, mikäli kiinnostusta on :)

p.0443363628

repovuorenhevostoiminta@outlook.com

Facebook:  Repovuoren Talli / Repovuoren Hevostoiminta Instagram:  @repovuorenhevostoiminta
Terkuin, Mari.

TALLILLAMME ON MAHDOLLISTA VIETTÄÄ HEPPASYNTTÄREITÄ!

Tervetuloa viettämään ikimuistoiset synttärit Repovuoren tallille!

Synttäriohjelmaan kuuluu 1h heppailuohjelma tallin kahden suomenhevosen kanssa ja herkutteluhetki pihallamme sijaitsevassa saunatuvassa tai tunnelmallisessa grillikodassa. Kota sijaitsee aivan heppojen tarhan vieressä, joten juhlijat pääsevät seuraamaan herkutteluhetkenkin aikana heppojen elämää. Kesäaikaan voimme pitää juhlat kokonaisuudessaan ulkosalla herkutellen vaikkapa omenapuun alla tai heppatarhan vieressä.

Synttäreiden kesto 2 h. Hinta 110e sisältäen hevosteluohjelman ja saunamökin/grillikodan käytön. max. 6 lasta.  Voit tuoda mukanasi omat herkkutarjoilusi tai voimme järjestää tarjoilun paikan päälle. Tarjoilu 7e/hlö. Tarjoilu saunamökissä: mehu, popcorn, keksi, karkki, jäätelö, hedelmätarjotin. Tarjoilu grillikodassa: lämmin kaakao, grillimakkara, keksi, karkki, popcorn,mehu. Hinnat sis.alv 24%/14%.

Mahdollisuus suunnitella ohjelmaa myös isommalle juhlijaryhmälle. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopiva päivä!

UUTTA KESÄLLE!

  Tule viettämään ONNI MAALTA- hyvinvointipäivää maalle :)

Tervetuloa viettämään hyvinvointipäivää luonnon ja hevosten keskelle!


Hyvinvointipäiviä ensi kesänä ovat seuraavat lauantait : 15.6, 6.7 ja 20.7.

Päivät ovat erinomainen vaihtoehto myös esimerkiksi polttariohjelmaksi tai muuten vain ystävysten kesäisen viikonlopun vietoksi.

15.6 ja 20.7 päivien sisällöt ovat samankaltaiset:

Aamupäivällä kokoonnumme Repovuorelle, Kortejoelle kauniiseen maalaismiljööseen.
Laskeudumme päivään Lisan joogatunnilla pihanurmella, ympärillä luonnon hiljaisuus.

Joogatunnin pitää aina niin iloinen ja pirteä joogaohjaajamme Lisa. (Mindful Hatha Yoga Flow)

https://www.facebook.com/search/top/?q=lisan%20jooga&epa=SEARCH_BOX

Joogan jälkeen kahvit/teet ja pientä välipalaa. (suolainen ja makea) .  Kahvittelun lomassa valmistaudumme samalla tulevaan hetkeen hevosten kanssa.

Kahden rauhallisen ja ystävällisen suomenhevosherran kanssa tehdään tietoisuustaitoharjoituksia, rauhoitumme ja opettelemme olemaan läsnä, juuri siinä hetkessä, hyväksymään itsemme juuri sellaisena kuin olemme. Harjoituksia tehdään omassa tahdissa, ilman kiirettä.

Hevoshetken jälkeen kesäinen lounas, kelien salliessa lounas nautitaan ulkona.

Päivän kruunaa jokaiselle oma, Sadun rentouttava hierontahetki. (20-30min, riippuen osallistujien määrästä)

Hierontahetken tarjoaa erittäinen ammattitaitoinen, koulutettu hieroja Satu Vihtola 

www.hoitolaemma.fi


6.7. päivän ohjelma on erityisesti suunniteltu ystäväporukan/ polttariväen ohjelmaksi:

Aamupäivällä kokoontuminen Repovuorelle ja päivän aloitus Lisan Joogatunnilla, jonka jälkeen kahvittelemme.

Kahvittelun jälkeen siirrymme hevoshetkeen. Tämä voi olla ratsastuskokeilua tai kärryajelua, ryhmän toiveita kuunnellaan!

Heppailun jälkeen kesäinen lounas. Lounastarjoilun jälkeen tai sen lomassa auktorisoitu seksuaaliterapeutti, sairaanhoitaja Tiina Hartikainen johdattaa ryhmäläiset seksuaalisuuden maailmaan. Luento/keskusteluhetki ryhmän ennalta toivomasta aiheesta :)

Ystäväporukan on mahdollisuus myös yöpyä pihapiirissämme sijaitsevassa saunamökissä, jossa makuupaikat 6-8hlölle, oleskelutila, tv, ruokapöytä, jääkaappi, mikro,  kahvin-/teenkeitin, grillausmahdollisuus, kodan käyttö, puusauna, liinavaatteet ja pyyhkeet. Seuraavana aamuna maalaisaamiainen tarjotaan saunatuvan terassilla ja kehon herättely uuteen päivään Lisan joogahetkellä ennen kotiin lähtöä!

Hinnat : 140€ /pvä/hlö.  (Sisältää joogatunnin, hevoshetken, kahvitarjoilun, lounaan ja mahdollisuuden saunomiseen.)

190€ /pvä/hlö ja yöpyminen. (Sisältää päivän ohjelman ja ruokailujen lisäksi saunatuvan ja grillikodan vapaan käytön, maalaisaamiaisen ja aamuisen joogahetken. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

Hinnat sisältävät alv.24%.

Seurueelle/ryhmälle sovittavissa pakettihinta, kysy tarjous!

Päivän suunnitellussa kuulemme mielellämme toiveita ja räätälöimme mahdollisuuksien mukaan juuri teille toiveiden mukaisen päivän!!  Esimerkiksi 15.6 ja 20.7 päivillä polttariväen morsiamelle pidempi hemmotteluhetki hierojan käsittelyssä :) Meille on myös miesväki tervetullut!