Ajankohtaista

AIKUISTEN HEPPAKERHOn uusi ryhmä starttaa alkuvuodesta 2020 kokoontumisillaan!

Oletko joskus harrastanut hevosia ja nyt kaipuu takaisin tallille, mutta ratsastuskouluun meno ei ole sinun juttusi? Haluat puuhastella hevosten kanssa, mutta et välttämättä halua ratsastaa? Oletko haaveillut päästä tutustumaan hevosiin lähemmin, mutta isot tallit jännittävät? Tuntuuko arkesi haastavalta ja kaipaat aikaa vain itsellesi?

Meillä on mahdollisuus aikuisten heppakerhoon, jossa kokoontumisten ensisijainen tavoite on arjesta irtiotto ja uusien tuttavuuksien saaminen kaikille yhteisen kiinnostuksen kohteen, hevosten kanssa puuhastelun lomassa.

Päivien sisältö suunnitellaan ryhmäläisten toiveita kuunnellen, luontoympäristön tarjoamat mahdollisuudet huomioiden ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa hyödyntäen. Tapaamisten lopuksi varataan hetki aikaa jorinoille ja puramme päivän antia. Välillä varaamme jutusteluun enemmän aikaa esimerkiksi kodassa nokipannukahvin ja pienen purtavan äärellä.

Aikaisempaa kokemusta hevosista sinulla ei tarvitse olla, riittää utelias mieli ja kiinnostus hevosiin. Heppakerho toteutuu pienryhmänä, jossa 2-4 henkeä. Ryhmässä hevoshommissa jokainen etenee oman halun ja tuntemusten mukaan, itseään kuunnellen. Keskitytään erityisesti vuorovaikutukseen hevosten kanssa ja viettämään aikaa samanhenkisten heppahöperöiden seurassa :)

Tapaamisilla opitaan mm. hevosten anatomiasta, hoidosta, ruokinnasta. Halukkaat pääsevät kokeilemaan ratsastusta ja kärryajoa tai vain paijaamaan ja halimaan heppojamme.

Kokoontumisten kesto vaihtelee 1.5 h-2h, tapaamiskertoja on viisi ja tapaamiset viikottain.

Aikataulu ilmestyy myöhemmin! Seuraile ilmoituksia sosiaalisessa mediassa Facebook ja Instagram! Päivitetään aikataulua myös tänne :)

Ryhmässä 2 hlö, hinta 20€/kerta/hlö sis.alv.24%.
Ryhmässä 3-4 hlö, hinta 15€/kerta/hlö sis.alv.24%.

ilmoittautumisia otetaan vastaan, vielä kaksi paikkaa jäljellä syksyllä alkavaan ryhmään!

"WOIMAA HEVOSISTA"

MASENNUKSEN KANSSA KAMPPAILEVILLE AIKUISILLE.  


Etkö tunne enää iloa? Onko mielesi maassa ja tunnet synkkien pilvien pysyvän tiiviisti päälläsi? Ehkäpä pienryhmä "Woimaa hevosista" on juuri sinulle. ☺️

Ryhmä on tarkoitettu masennuksen kanssa kamppaileville aikuisille. Tapaamiskertoja on viisi. (a' 1,5h)
yht. 170e (34e/1,5h) sis. alv 24%.

Hevoset ovat aidosti kiinnostuneita vuorovaikutuksessa ja niillä on erinomainen läsnäolon taito. Ne elävät juuri siinä hetkessä ja hevoselta saa vuorovaikutuksesta välittömän ja rehellisen palautteen eivätkä ne syrji. Lauma-ja pakoeläiminä hevoset ovat taitavia peilaajia, ne tekevät tunteemme, ajatuksemme näkyviksi jo ennen kuin itse ehdimme itseämme kunnolla havainnoimaan. Tapaamiskertojen sisältö keskittyy sisäisten voimavarojen etsimiseen, positiivisiin läsnäolon taitoihin, itsemyötätuntoon, itsehavainnointiin,arjen hallinnan lisäämiseen.
Keskiössä hevosten ja luonnon tuomat hyvinvointivaikutukset.

Mikäli kiinnostuit ryhmästä, soita tai pistä rohkeasti viestiä.  Ryhmiä alkaa läpi vuoden, mikäli kiinnostusta on :)

p.0443363628

repovuorenhevostoiminta@outlook.com

Facebook:  Repovuoren Talli / Repovuoren Hevostoiminta Instagram:  @repovuorenhevostoiminta
Terkuin, Mari.

HEPPASYNTTÄRIT!

Tervetuloa viettämään ikimuistoiset synttärit Repovuoren tallille!

Synttäriohjelmaan kuuluu 1h heppailuohjelma tallin hevosten ja ponien kanssa. (sis. heppojen harjausta ja talutusratsastusta. Vaihtoehtona kärryajoa ponilla. Heppailuhetken jälkeen varattu aikaa tunti herkutteluhetkelle pihallamme sijaitsevassa saunatuvassa tai tunnelmallisessa grillikodassa. Kota sijaitsee aivan kentän vieressä, joten talviaikaan juhlijat pääsevät välillä helposti lämmittelemään kodassa. Kesäaikaan voimme pitää juhlat kokonaisuudessaan ulkosalla herkutellen vaikkapa omenapuun alla.

Synttäreiden kesto 2 h. Hinta 110e sisältäen hevosteluohjelman ja saunamökin/grillikodan käytön. max. 6 lasta.  Voit tuoda mukanasi omat herkkutarjoilusi tai voimme järjestää tarjoilun paikan päälle. Tarjoilu 7e/hlö. Tarjoilu saunamökissä: mehu, popcorn, keksi, karkki, hedelmätarjotin. Tarjoilu grillikodassa: lämmin kaakao, grillimakkara, keksi, karkki, popcorn. Hinnat sis.alv 24%/14%. Ala-ikäisillä lapsilla oltava vähintään yksi aikuinen mukana koko heppasynttäreiden ajan. Tarjoamme heppailuohjelman ja tilat herkutteluhetkeen sekä mahdolliset herkut. Herkutteluhetken yhteyteen voi jokainen suunnitella mieleisensä lisäohjelman.


UUTTA KESÄLLE!

Tule viettämään ONNI MAALTA- hyvinvointipäivää maalle :)

Kesän 2020 hyvinvointipäivät ovat suunnittelun alla ja niistä tulee infoa myöhemmin, alkuvuodesta 2020! :)

Meillä on mahdollisuus viettää polttareita tai ystävien/ perheen yhteistä virkistyspäivää tai viikonloppua ympäri vuoden. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva päivä!

-lue alta lisää :)

Virkistyspäivän ohjelma suunnitellaan toiveiden mukaisesti. Hevostoiminnan lisäksi ohjelmaan voi sisällyttää joogahetken, hieronnan tai muun rentouttavan hoidon. Joogaohjaajana meillä toimii ihastuttava Lisa, häneen pääset tutustumaan lähemmin facebookista Lisan Jooga-nimellä ja Instagramista hänet löydät @lisa.plants.yoga.

Hoitola Emman ammattitaitoinen Satu tarjoaa meillä hieronta ja hemmotteluhoitoja. 

www.hoitolaemma.fi

Vuokraamme saunamökkiä myös matkailijoille, mikäli kaipaat normaalista hotellimajoituksesta poikkeavaa kokemusta maalla, luonnon keskellä, pois katuvalojen loisteesta ja liikenteen melusta.

Jos sinua viehättää ajatus nauttia aamukahvit terassilla luonnon heräämistä seuraten, linnun lauluja kuunnellen, ehkäpä kastella varpaat aamukasteiseen nurmeen. Tai käydä haistelemassa hevosen tuoksuja, pysähtyä hetkeksi kuuntelemaan hevosten iltaheinien rouskutusta, kokea talvella kirkkaan tähtitaivaan ja jopa revontulet. Pulahtaa lumihankeen kesken saunomisen, istahtaa illalla villasukat jalassa tuoliiin, katsellen tulen tanssia takassa, paikka on juuri sinulle.

Saunatuvan parvella on kaksi parivuodetta, alakerran yhteisessä oleskelu-ja keittiötilassa vuodesohva. Kaksi lisävuodetta on mahdollisuus saada. Keittiönurkkauksesta löytyy jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeittimet, astiasto, kesällä terassilta grilli. Uuni-ja liesitaso löytyvät tarvittaessa päärakennuksesta. Saunatupaan tulee juokseva vesi ja löytyy sisävessa. Ilmalämpöpumppu.

Saunamökin vuokraan kuuluu myös pihassa oleva grillikota. Saunatuvassa on perinteinen puusauna muuripatoineen. Lisämaksusta järjestämme maalaisaamiaisen ja tarvittaessa myös muutkin ruokailut.

Soita/pistä viestiä, kysy lisää majoitusvaihtoehdostamme!