Ajankohtaista

REPOVUOREN JOULUSEIKKAILUT LAPSILLE

TULE AUTTAMAAN TIMO-TONTTUA JA SELVITTÄMÄÄN HÄNEN KADONNEIDEN TAVAROIDEN MYSTEERI!  

Vietämme Repovuorella Timo- tontun jouluseikkailupäivät 28.11.21 sekä 4.12.21 

28.11 tonttuseikkailu on suunnattu erityislapsille. Seikkailuhetki kestää 2h, klo. 12-14:00. 
Mukaan mahtuu neljä lasta. 

4.12 järjestämme kaksi tonttuseikkailuhetkeä, joista ensimmäinen seikkailuhetki klo. 10-12:00 on suunnattu perheen pienimmille, alle kouluikäisille lapsille ja toinen alakouluikäisille klo. 13:30-15:30. 
Kumpaankin seikkailuhetkeen mahtuu mukaan kuusi lasta. 

Lapset seikkailevat Repovuorella ryhmänä, selvittävät rasti kerrallaan Repovuoren Timo-tontun jouluisen suunnistuksen, jonka jälkeen istahdamme kotaan lämmittelemään avotulen äärelle ja nauttimaan riisipuuroa, lämmintä mehua/glögiä ja pipareita. Jokainen saa seikkailupäivältä itselleen pienen muiston. Tonttuseikkailurasteihin kuuluvat myös hevosten ja kanojen kanssa liittyvät puuhastelut. Jotta päivä olisi yllätyksellinen, seikkailuhetken sisältöä ei tähän avata enempää, mutta vanhemmat voivat asiasta kysellä tarkemmin Marilta:)

Tontin korkeuserojen vuoksi meillä ei ole esteetöntä kulkua pyörätuolille. Lapsen saattaja voi tarvittaessa kulkea lapsen tukena mukana maksutta. Mikäli saattaja haluaa nauttia tarjoilusta, maksu 5€/saattaja. 

Jouluseikkailun hinta 50e/hlö (Sisältäen alv., ohjelman, tarjoilun kodassa, Timo-tontun yllätysmuiston, ryhmätapaturmavakuutuksen.) 

Ilmoittaudu Marille repovuorenhevostoiminta@outlook.com, tekstiviestillä/whatsup/puhelulla p.044 3363628. Viestillä ilmoittautuessasi ilmoita ryhmä, erityisruokavalio lapsen erityisen tuen tarve.


NAISTEN ILTA REPOVUORELLA
29.12.2021 klo. 15-19:00

Jouluhulinat takana ja aika hengähtää.

Tule viettämään mieltä ja kehoa rentouttava, kaikinpuolin oloa rauhoittava ilta Repovuorella. Aloitamme illan 1,5h yin-joogalla ja illan kruunaa turvesaunan hemmottelevat löylyt. Lopuksi istahdamme iltateelle suolaisen ja makean purtavan kera.

Hinta 65€/hlö sis.alv. Mukaan mahtuu viisi naista.  AIKUISTEN HEVOSKERHO

Pienryhmiä alkaa kysynnän mukaan.

                                                  

Oletko joskus harrastanut hevosia ja nyt kaipuu takaisin tallille, mutta ratsastuskouluun meno ei ole sinun juttusi? Haluat puuhastella hevosten kanssa, mutta et välttämättä halua ratsastaa? Oletko haaveillut päästä tutustumaan hevosiin lähemmin, mutta isot tallit jännittävät? Tuntuuko arkesi haastavalta ja kaipaat aikaa vain itsellesi?

Meillä on mahdollisuus aikuisten heppakerhoon, jossa kokoontumisten ensisijainen tavoite on arjesta irtiotto ja uusien tuttavuuksien saaminen kaikille yhteisen kiinnostuksen kohteen, hevosten kanssa puuhastelun lomassa.

Päivien sisältö suunnitellaan ryhmäläisten toiveita kuunnellen, luontoympäristön tarjoamat mahdollisuudet huomioiden. Tapaamisten lopuksi varataan hetki aikaa jorinoille ja puramme päivän antia. Kerhon viimeisellä käyntikerralla voimme istahtaa alas tunnelmallisessa grillikodassamme lämpimän juoman ja purtavan kera. 

Heppakerho toteutuu pienryhmänä, jossa 2-3 henkeä. Ryhmässä jokainen etenee oman halun ja tuntemusten mukaan, itseään kuunnellen. 

Tapaamisilla opitaan mm. hevosten anatomiasta, hoidosta, ruokinnasta, varusteista, lajityypillisestä käyttäytymisestä, vuorovaikutuksesta hevosten kanssa. Halukkaat pääsevät ratsastamaan, tutustumaan ratsastuksen perusteisiin ja kokeilemaan kärryajoa. Kerhon aikana kootaan omaa hevoskerhon kansiota, johon saa käynneiltä materiaalia. Voit esittää toiveita Marille tapaamisten sisällöstä!

Kokoontumisten kesto 1,5h. Tapaamiskertoja on viisi.  Seuraavat kokoontumiset sovitaan ryhmäläisten kesken. Yrityksellä on ryhmätapaturmavakuutus, mutta suositeltavaa, että on oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus on voimassa. 

Tule yksin tai kokoa pienryhmä ystävistäsi! 

Pistä viestiä Marille sivun alalaidassa olevalla yhteydenottokaavakkeella tai spostilla, repovuorenhevostoiminta@outlook.com, pistä viestiä/whatsupviestiä tai soita 0443363628 tai laita facebookissa/instagramissa viestiä :)

Ryhmässä 2 hlö, hinta 30€/kerta/hlö (yht. 150€ /5kertaa) sis.alv.24%.
Ryhmässä 3 hlö, hinta 23€/kerta/hlö (yht. 115€/5kertaa) sis.alv.24%.


ÄIJÄKERHO

   alakouluikäisille pojille
Ryhmän aloitusajankohta siirtyy koronan vuoksi keväämmälle.
                                                                                
                                                                      

Kerho on tarkoitettu pojille, jotka ovat kiinnostuneet hevosista ja haluavat tehdä lähempää tuttavuutta niiden kanssa.  Hevoset kiinnostavat, mutta ei vielä ole rohjennut lähteä ratsastustunneille tai ravitalleille tutustumaan hevosten maailmaan. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla hevosista, mutta aiempi kokemus ei ole esteenäkään kerhoon osallistumiselle. Kerhon tavoitteena on myös auttaa hevosharrastajapoikia verkostoitumaan keskenään. 

Yhdessä opetellaan hevosmiestaitojen perusteita (hevosten hoitoa, ruokintaa, käsittelyä, tutustutaan ratsastukseen ja ajamiseen sekä hoidetaan myös tilan kanoja. Viimeisellä kerralla kokoonnutaan kotaan nuotiolle makkaranpaistoon. Kerhon toisena ohjaajana toimii yrittäjä- Marin lisäksi tilan isäntä, Ossi.  

Saattaja voi viettää kerhon ajan aikaa tontilla ja luonnossa ulkoillen, seuraten hevostoimintaa tai hengähtäen saunatuvassa vaikkapa kahvikupposen äärellä. 

Mukaan mahtuu kuusi kerholaista. Kerho alkaa, jos kerholaisia tulee 4. Kerho kokoontuu viisi kertaa. 

20€ /kerta sis.alv.24%  5 kertaa yht. 100€ sis.alv. 24%. Uudet kokoontumisajat ilmoitetaan tähän myöhemmin.

Yksi tapaaminen kestoltaan 75-90 min. Ilmoittaudu mukaan Marille joko sähköpostitse, puhelimelle tai sivun alalaidassa olevalla yhteydenottolomakkella. 


"WOIMAA HEVOSISTA"

MASENNUKSEN KANSSA KAMPPAILEVILLE AIKUISILLE

Uusi ryhmä alkaa kysynnän mukaan.


Etkö tunne enää iloa? Onko mielesi maassa ja tunnet synkkien pilvien pysyvän tiiviisti päälläsi? Ehkäpä pienryhmä "Woimaa hevosista" on juuri sinulle. ☺️

Pienryhmä (2-4hlö) on tarkoitettu masennuksen kanssa kamppaileville aikuisille. Tapaamiskertoja on viisi. (a' 1,5h)
yht. 200e (40e/1,5h) sis. alv 24%. 

Mahdolliset peruutukset tehtävä 4 vrk aiemmin, kuin ryhmä alkaa, tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme puolet päivän osallistumismaksusta. Lääkärin todistusta vastaan emme veloita myöhemmistä peruutuksista mitään.

Hevoset ovat aidosti kiinnostuneita vuorovaikutuksessa ja niillä on erinomainen läsnäolon taito. Ne elävät juuri siinä hetkessä ja hevoselta saa vuorovaikutuksesta välittömän ja rehellisen palautteen eivätkä ne syrji. Lauma-ja pakoeläiminä hevoset ovat taitavia peilaajia, ne tekevät tunteemme, ajatuksemme näkyviksi jo ennen kuin itse ehdimme itseämme kunnolla havainnoimaan. Tapaamiskertojen sisältö keskittyy sisäisten voimavarojen etsimiseen, positiivisiin läsnäolon taitoihin, itsemyötätuntoon, itsehavainnointiin,arjen hallinnan lisäämiseen. Hevosten kanssa jokainen etenee sen verran, mikä tuntuu itselleen hyvältä.
Keskiössä hevosten ja luonnon tuomat hyvinvointivaikutukset.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus oltava voimassa.

Mikäli kiinnostuit ryhmästä, pistä rohkeasti viestiä sivun alla olevalla yhteydenottokaavakkeella tai

repovuorenhevostoiminta@outlook.com

Tai soita  0443363628, minut tavoittaa myös tekstiviestillä tai whatsup viestillä :)

Facebook:  Repovuoren Talli / Repovuoren Hevostoiminta Instagram:  @repovuorenhevostoiminta
Terkuin, Mari.

HEPPASYNTTÄRIT!

Ikimuistoiset synttärit Repovuoren tallilla!

Synttäriohjelmaan kuuluu 1h heppailuohjelma tallin hevosten ja ponin kanssa. (sis. heppojen harjausta ja talutusratsastusta. Vaihtoehtona kärryajoa ponilla. ) Heppailuhetken jälkeen varattu aikaa tunti herkutteluhetkelle pihallamme sijaitsevassa saunatuvassa tai tunnelmallisessa grillikodassa. Kota sijaitsee aivan kentän vieressä, joten talviaikaan juhlijat pääsevät välillä helposti lämmittelemään kodassa. Kesäaikaan voimme pitää juhlat kokonaisuudessaan ulkosalla herkutellen vaikkapa omenapuun alla.

Hinta 110e sis. alv 24%. Kesto 2h. Hinta sisältää hevosteluohjelman ja saunamökin/grillikodan käytön. max. 6 lasta.  Voit tuoda mukanasi omat herkkutarjoilusi tai voimme järjestää tarjoilun paikan päälle. Tarjoilu lisämaksusta 7e/hlö sis.alv 14%. Tarjoilu saunamökissä: mehu, popcorn, keksi, karkki, hedelmätarjotin. Tarjoilu grillikodassa: lämmin kaakao, grillimakkara, keksi, karkki, popcorn.

Ala-ikäisillä lapsilla oltava vähintään yksi aikuinen mukana koko heppasynttäreiden ajan. Tarjoamme heppailuohjelman ja tilat herkutteluhetkeen sekä mahdolliset herkut. Herkutteluhetken yhteyteen voi jokainen suunnitella mieleisensä lisäohjelman.


Ota Yhteyttä!