Ajankohtaista

LASTEN PÄIVÄLEIRI JOULULOMALLA!!  29.12.20

Joululoma häämöttää, mutta lapsille ei ole ohjelmaa? Pohdit mitä heppahullulle joululahjaksi? Tässäpä olisi yksi vaihtoehto: Pidämme alakouluikäisille lapsille keppariaiheisen päiväleirin joululomalla tiistaina 29.12 klo.10-16:00. 

Päivä sisältää talutusratsastusta ja hevosten hoitamista, keppareille uusien varusteiden, esimerkiksi päitsien tai suitsien tekoa ja ruusukkeiden askartelua. Leiripäivän päättää kentällä järjestettävät kepparikisat, jossa jokainen palkitaan! Kentän vierellä olevassa kodassa leiriläiset pääsevät nauttimaan välipalaa avotulen äärellä ja lämmittelemään ennen kotiin lähtöä.

Otathan oman keppihevosen leirille mukaan:)  

Sisältää leiriohjelman, kotiruokalounaan ja välipalan sekä ryhmätapaturmavakuutuksen. Leirille mahtuu kuusi lasta. 

Hinta 80€ sis.alv. 10%, 24%

Ilmoittautuminen Marille sivun alalaidassa olevalla yhteydenottokaavakkeella tai spostilla, repovuorenhevostoiminta@outlook.com, pistä viestiä/whatsupviestiä/soita 0443363628 tai laita facebookissa viestiä. Kerrothan ilmoittautumisessa mahdolliset ruoka-aine allergiat tai muut huomioitavat asiat. 

AIKUISTEN HEPPAKERHOn

uusi ryhmä alkuvuodesta 2021

                                                  

Oletko joskus harrastanut hevosia ja nyt kaipuu takaisin tallille, mutta ratsastuskouluun meno ei ole sinun juttusi? Haluat puuhastella hevosten kanssa, mutta et välttämättä halua ratsastaa? Oletko haaveillut päästä tutustumaan hevosiin lähemmin, mutta isot tallit jännittävät? Tuntuuko arkesi haastavalta ja kaipaat aikaa vain itsellesi?

Meillä on mahdollisuus aikuisten heppakerhoon, jossa kokoontumisten ensisijainen tavoite on arjesta irtiotto ja uusien tuttavuuksien saaminen kaikille yhteisen kiinnostuksen kohteen, hevosten kanssa puuhastelun lomassa.

Päivien sisältö suunnitellaan ryhmäläisten toiveita kuunnellen, luontoympäristön tarjoamat mahdollisuudet huomioiden ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa hyödyntäen. Tapaamisten lopuksi varataan hetki aikaa jorinoille ja puramme päivän antia. Kerhon viimeisellä käyntikerralla varaamme enemmän aikaa ja istahdamme alas tunnelmallisessa grillikodassamme lämpimän juoman ja purtavan kera.

Tämän heppakerhon sisältö on heille, joilla on jo hieman aiempaa hevoskokemusta. Olet esimerkiksi käynyt tallilla aiemman heppakerhon tai olet joskus harrastanut hevosia ja nyt haluaisit aloitella harrastusta, mutta hevoset hieman jännittävät ja normaalit ratsastustunnit eivät ole sinun juttusi vaan kaipaat enemmän hevosten kanssa puuhastelua ja rauhaisaa tekemistä. Olet kuitenkin tervetullut ryhmään, jos sinulla ei aiempaa hevoskokemusta olisikaan, riittää utelias mieli ja kiinnostus hevosiin. Etenet ryhmässä juuri omien tuntemustesi mukaan. 

Heppakerho toteutuu pienryhmänä, jossa 2-3 henkeä. Ryhmässä hevoshommissa jokainen etenee oman halun ja tuntemusten mukaan, itseään kuunnellen. Keskitytään erityisesti vuorovaikutukseen hevosten kanssa ja viettämään aikaa samanhenkisten heppahöperöiden seurassa :)

Tapaamisilla opitaan mm. hevosten anatomiasta, hoidosta, ruokinnasta, varusteista, lajityypillisestä käyttäytymisestä, vuorovaikutuksesta hevosten kanssa. Halukkaat pääsevät ratsastamaan ja kokeilemaan kärryajoa tai vain paijaamaan ja halimaan heppojamme. Kerhon aikana kootaan omaa hevoskerhon kansiota, johon saa käynneiltä materiaalia. 

Kokoontumisten kesto 1,5h. Tapaamiskertoja on viisi ja tapaamiset pyritään järjestämään viikottain kaikkien aikatauluihin sopiviksi.  Yrityksellä on ryhmätapaturmavakuutus, mutta suositeltavaa, että on oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus on voimassa. 

Pistä viestiä Marille sivun alalaidassa olevalla yhteydenottokaavakkeella tai spostilla, repovuorenhevostoiminta@outlook.com, pistä viestiä/whatsupviestiä tai soita 0443363628 tai laita facebookissa/instagramissa viestiä :)

Ryhmässä 2 hlö, hinta 30€/kerta/hlö (yht. 150€ /5kertaa) sis.alv.24%.
Ryhmässä 3 hlö, hinta 23€/kerta/hlö (yht. 115€/5kertaa) sis.alv.24%.


ÄIJÄKERHO

   alakouluikäisille pojille
Uusi ryhmä starttaa alkuvuodesta 2021
                                                                                
                                                                       Kerho on tarkoitettu pojille, jotka ovat kiinnostuneet hevosista ja haluavat tehdä lähempää tuttavuutta niiden kanssa.  Hevoset kiinnostavat, mutta ei vielä ole rohjennut lähteä ratsastustunneille tai ravitalleille tutustumaan hevosten maailmaan. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla hevosista, mutta aiempi kokemus ei ole esteenäkään kerhoon osallistumiselle. Kerhon tavoitteena on myös auttaa hevosharrastajapoikia verkostoitumaan keskenään. 

Yhdessä opetellaan hevosmiestaitojen perusteita (hevosten hoitoa, ruokintaa, käsittelyä, tutustutaan ratsastukseen ja ajamiseen, kerholaiset saavat materiaalia kansioihin kerhon edetessä). Viimeisellä kerralla jokainen saa koristella itselleen hevosen kengän muistoksi, otamme kuvia hevosten kanssa ja kokoonnutaan kotaan nuotiolle makkaranpaistoon, tallille saa tällöin tulla Halloween teemaan pukeutuen). Kerhon toisena ohjaajana toimii yrittäjä- Marin lisäksi tilan isäntä, Ossi.  

Saattaja voi viettää kerhon ajan aikaa tontilla ja luonnossa ulkoillen, seuraten hevostoimintaa tai hengähtäen saunatuvassa vaikkapa kahvikupposen äärellä. 

Mukaan mahtuu kuusi kerholaista. Kerho alkaa, jos kerholaisia tulee 4. Kerho kokoontuu viisi kertaa syksyn aikana.

20€ /kerta sis.alv.24%  5 kertaa yht. 100€ sis.alv. 24%.

Kerho laskutetaan lokakuussa ensimmäisen kokoontumisen jälkeen. 

Yksi tapaaminen kestoltaan 75 min. Ilmoittaudu mukaan Marille joko sähköpostitse, puhelimelle tai sivun alalaidassa olevalla yhteydenottolomakkella. UUSI RYHMÄ STARTTAA ALKUVUODESTA 2021. 


LASTEN GREEN CARE- leirit
Seuraavat yön yli leirit järjestämme hiihtolomalla vko 10

Leiri alkaa klo 12:00 ja päättyy klo 16:00.

Leirin sisältö alakouluikäisille. Aiempaa hevoskokemusta ei vaadita. Luvassa hevos- ja luontoavusteista toimintaa, yhdessä oloa ja leikkejä ulkona luonnon keskellä.

Päivät sisältävät teoriaa hevosista ja leiriläiset pääsevät mukaan aikuisten ohjaajien kanssa toteuttamaan hevosten päivittäistä hoitoa, ratsastamaan ja halutessaan ponin kärryjen kyytiin ja viettämään maalaiselämää :)

Leiriohjelman sisältö on enemmän heppahulluille suunnattu:

Ensimmäisenä leiripäivänä teoriaa hevosista, ratsastusta sekä illalla leikkimielinen Kettu Repolaisen rastisuunnistus, jonka leiriläiset suorittavat yhdessä. Illalla istahdetaan kotaan makkaranpaistoon ja herkuttelemaan. Illalla pihan sauna lämpiää ja lapset pääsevät halutessaan kylpemään aikuisten valvonnassa. 

Toisena päivänä jälleen teoriaa, poniajelutusta ja leirin päättää mukava, ryhmäyttävä talutusharjoitus yhdessä tehdyllä pujotteluradalla. Leiriläiset askartelevat itselleen leirin aikana kotiin viemiseksi ihanat heppa-aiheiset muistot. 

Leiriläiset yöpyvät pihan saunarakennuksessa aikuisen ohjaajan valvonnan alla. Saunamökistä kuvia sivun alalaidassa.

Leirin ohjaajina toimivat itse yrittäjän Marin lisäksi vähintään kaksi hoitoalan ammattilaista, joilla kokemusta hevosista sekä lapsista. Lisäksi leirillä toimii yksi tai kaksi isosta.

Yrityksellä on vastuu-ja ryhmätapaturmavakuutus, mutta suosittelemme, että lapsilla on tapaturmavakuutukset voimassa.

Leirihinta sisältää leiriohjelman ja majoituksen lisäksi kotiruokailut (2x lounas, 1xpäivällinen, iltapala, aamupala ja välipala).

Hinta 175€/ hlö sis.alv.

Mukaan mahtuu kuusi lasta.

Varaa paikkasi sivun alalaidassa olevalla yhteydenottokaavakkeella / soita tai pistä viestiä. Voit ottaa yhteyttä myös facebookin tai instagramin kautta. Kerrothan lapsen nimen, iän, mahdolliset allergiat ja onko muuta erityishuomion tarvetta lapsella tai onko jotain mitä ei toivota lapsen leirillä tekevän, esim. mahdollinen uiminen. Kerron mielelläni lisää, mikäli leiristä kysyttävää.

Leiriläisten kotiin lähetetään sähköpostitse lasku ja tarkempi infopaketti leiristä lähempänä syyslomaa.

Koronan vuoksi leiri saatetaan joutua perumaan nopeallakin aikataululla. 

"WOIMAA HEVOSISTA"

MASENNUKSEN KANSSA KAMPPAILEVILLE AIKUISILLEUusi ryhmä alkaa kysynnän mukaan.


Etkö tunne enää iloa? Onko mielesi maassa ja tunnet synkkien pilvien pysyvän tiiviisti päälläsi? Ehkäpä pienryhmä "Woimaa hevosista" on juuri sinulle. ☺️

Pienryhmä (2-4hlö) on tarkoitettu masennuksen kanssa kamppaileville aikuisille. Tapaamiskertoja on viisi. (a' 1,5h)
yht. 190e (38e/1,5h) sis. alv 24%. Voi maksaa myös erissä. 

Mahdolliset peruutukset tehtävä 4 vrk aiemmin, kuin ryhmä alkaa, tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme puolet päivän osallistumismaksusta. Lääkärin todistusta vastaan emme veloita myöhemmistä peruutuksista mitään.

Hevoset ovat aidosti kiinnostuneita vuorovaikutuksessa ja niillä on erinomainen läsnäolon taito. Ne elävät juuri siinä hetkessä ja hevoselta saa vuorovaikutuksesta välittömän ja rehellisen palautteen eivätkä ne syrji. Lauma-ja pakoeläiminä hevoset ovat taitavia peilaajia, ne tekevät tunteemme, ajatuksemme näkyviksi jo ennen kuin itse ehdimme itseämme kunnolla havainnoimaan. Tapaamiskertojen sisältö keskittyy sisäisten voimavarojen etsimiseen, positiivisiin läsnäolon taitoihin, itsemyötätuntoon, itsehavainnointiin,arjen hallinnan lisäämiseen. Hevosten kanssa jokainen etenee sen verran, mikä tuntuu itselleen hyvältä.
Keskiössä hevosten ja luonnon tuomat hyvinvointivaikutukset.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus oltava voimassa.

Mikäli kiinnostuit ryhmästä, pistä rohkeasti viestiä sivun alla olevalla yhteydenottokaavakkeella tai

repovuorenhevostoiminta@outlook.com

Tai soita  0443363628, minut tavoittaa myös tekstiviestillä tai whatsup viestillä :)

Facebook:  Repovuoren Talli / Repovuoren Hevostoiminta Instagram:  @repovuorenhevostoiminta
Terkuin, Mari.

HEPPASYNTTÄRIT!

Ikimuistoiset synttärit Repovuoren tallilla!

Synttäriohjelmaan kuuluu 1h heppailuohjelma tallin hevosten ja ponin kanssa. (sis. heppojen harjausta ja talutusratsastusta. Vaihtoehtona kärryajoa ponilla. ) Heppailuhetken jälkeen varattu aikaa tunti herkutteluhetkelle pihallamme sijaitsevassa saunatuvassa tai tunnelmallisessa grillikodassa. Kota sijaitsee aivan kentän vieressä, joten talviaikaan juhlijat pääsevät välillä helposti lämmittelemään kodassa. Kesäaikaan voimme pitää juhlat kokonaisuudessaan ulkosalla herkutellen vaikkapa omenapuun alla.

Hinta 110e sis. alv 24% ja 14%. Kesto 2h. Hinta sisältää hevosteluohjelman ja saunamökin/grillikodan käytön. max. 6 lasta.  Voit tuoda mukanasi omat herkkutarjoilusi tai voimme järjestää tarjoilun paikan päälle. Tarjoilu lisämaksusta 7e/hlö. Tarjoilu saunamökissä: mehu, popcorn, keksi, karkki, hedelmätarjotin. Tarjoilu grillikodassa: lämmin kaakao, grillimakkara, keksi, karkki, popcorn.

Ala-ikäisillä lapsilla oltava vähintään yksi aikuinen mukana koko heppasynttäreiden ajan. Tarjoamme heppailuohjelman ja tilat herkutteluhetkeen sekä mahdolliset herkut. Herkutteluhetken yhteyteen voi jokainen suunnitella mieleisensä lisäohjelman.


ELÄMYKSELLISET POLTTARIT

Miltä kuulostaisi villiyrttikävely, jossa poimit yrtit omaan kasvonaamioon tai toiveittesi mukainen hevostoiminta luonnon keskellä? Vai olisiko kenties jooga kesäisen taivaan alla sinun juttusi? Nämä asiat voit toteuttaa ystäviesi kanssa maaseudulla, Kortejoella Savon sydämessä.

Näihin mieleenpainuviin yönyli polttareihin voit valita seuraavista paketeista mieleisimmän:

Suomi Neidon-polttarit

  • Villiyrttikävely ja kasvonaamion teko yrteistä, jooga sekä saunominen puusaunassa.

Hevoshullun polttarit

  • Toiveen mukainen hevostoiminta , morsiamelle/sulhaselle hieronta ja saunominen puusaunassa.

Repovuoren rämäpää- polttarit

  • Paintball, Repovuoren olympialaiset ja saunominen puusaunassa.

- Majoitus mukavasti omassa erillisessä saunarakennuksessa 6/8hlölle liinavaatteiden ja pyyhkeiden kera,       grillikodan käytön, morsiamelle/sulhaselle yllätyspussukan.

- Seksuaaliterapeutin kanssa keskustelun ryhmässä 45 min ajan toivomistanne aiheista.

- Kolme ruokailua: välipala, päivällinen ja maalaisaamiainen.

- Lisähinnasta polttareihin voi saada mm. livebändin soittamaan 45 min tai lähteä uimaan läheiselle rannalle (kyyditys).

- Halutessasi voit tuoda mukanasi omat alkoholipitoiset juomat ja grillikotaan eväät.

Paketin hinta 1150€ sis alv 24% ja 14%.

Joogaohjaajana meillä toimii ihastuttava Lisa, häneen pääset tutustumaan lähemmin facebookista Lisan Jooga-nimellä ja Instagramista hänet löydät @lisa.plants.yoga.

Hoitola Emman ammattitaitoinen Satu tarjoaa meillä hieronta ja hemmotteluhoitoja.

www.hoitolaemma.fi

Jos et pääse omalla kyydityksellä tulemaan paikan päälle, järjestämme kyydin Kuopiosta seurueellesi.


Muista, että meillä voit viettää polttareita, ystävien tai perheen virkistyspäivää ympäri vuoden ja voimme räätälöidä juuri teille sopivan päivän, kysy rohkeasti lisää!


Vuokraamme saunamökkiä myös matkailijoille, mikäli kaipaat normaalista hotellimajoituksesta poikkeavaa kokemusta maalla, luonnon keskellä, pois katuvalojen loisteesta ja liikenteen melusta.

Jos sinua viehättää ajatus nauttia aamukahvit terassilla luonnon heräämistä seuraten, linnun lauluja kuunnellen, ehkäpä kastella varpaat aamukasteiseen nurmeen. Tai käydä haistelemassa hevosen tuoksuja, pysähtyä hetkeksi kuuntelemaan hevosten iltaheinien rouskutusta, kokea talvella kirkkaan tähtitaivaan ja jopa revontulet. Pulahtaa lumihankeen kesken saunomisen, istahtaa illalla villasukat jalassa tuoliiin, katsellen tulen tanssia takassa, paikka on juuri sinulle.

Saunatuvan parvella on kaksi parivuodetta, alakerran yhteisessä oleskelu-ja keittiötilassa vuodesohva. Mahdollisuus yhdelle lisävuoteelle. Keittiönurkkauksesta löytyy jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeittimet, astiasto, kesällä terassilta grilli. Uuni-ja liesitaso löytyvät tarvittaessa päärakennuksesta. Saunatupaan tulee juokseva vesi ja löytyy sisävessa. Ilmalämpöpumppu.

Saunamökin vuokraan kuuluu myös pihassa oleva grillikota. Saunatuvassa on perinteinen puusauna muuripatoineen. Lisämaksusta järjestämme maalaisaamiaisen. Mökkiin pääset tutustumaan alla olevista kuvista.

Soita/pistä viestiä, kysy lisää majoitusvaihtoehdostamme!


Ota Yhteyttä!