Repovuoren leirit

LASTEN HEVOSAVUSTEISET

GREEN CARE- leirit

Kesäloman hevosavusteinen leiri pidetään 10-11.6.2021, TÄYNNÄ!

Yön yli leirit alkavat klo 12:00 ja päättyvät klo 16:00.

Aiempaa hevoskokemusta ei vaadita. Luvassa hevos- ja luontoavusteista toimintaa, yhdessä oloa ja leikkejä ulkona luonnon keskellä.

Päivät sisältävät teoriaa hevosista ja leiriläiset pääsevät mukaan aikuisten ohjaajien kanssa toteuttamaan hevosten päivittäistä hoitoa, ratsastamaan ja ponin kärryjen kyytiin tai kelistä riippuen rekiajelutukselle hevosella sekä viettämään maalaiselämää :)

Leiriohjelman sisältö on enemmän heppahulluille suunnattu:

Ensimmäisenä leiripäivänä teoriaa hevosista, ratsastusta sekä illalla leikkimielinen Kettu Repolaisen rastisuunnistus, jonka leiriläiset suorittavat yhdessä. Illalla istahdetaan kotaan avotulen äärelle makkaranpaistoon ja herkuttelemaan. Illalla pihan sauna lämpiää ja lapset pääsevät halutessaan kylpemään aikuisten valvonnassa.

Toisena päivänä jälleen teoriaa, poniajelutusta/rekiajelutusta ja yhteistä puuhastelua maalla keliolosuhteet huomioiden. Leiriläiset askartelevat itselleen leirin aikana kotiin viemiseksi heppa-aiheiset muistot. Poikien äijäleirillä puuhaillaan enemmän poikien juttuja :)

Hiihtoloman leirillä on mahdollista käydä myös luistelemassa ja laskea mäkeä, mikäli talvikelejä riittää.

Leiriläiset yöpyvät pihan saunarakennuksessa aikuisen ohjaajan valvonnan alla. Saunamökistä kuvia sivun alalaidassa.

Leirin ohjaajina toimivat itse yrittäjän Marin lisäksi Tiina ja Ossi. Meihin pääset tutustumaan täällä kotisivuilla, Repovuoren asukkaat-kohdassa. Lisäksi leirillä voi toimia isonen.

Yrityksellä on vastuu-ja ryhmätapaturmavakuutus, mutta suosittelemme, että lapsilla on tapaturmavakuutukset voimassa.

Leirihinta sisältää leiriohjelman ja majoituksen lisäksi kotiruokailut (2x lounas, 1xpäivällinen, iltapala, aamupala ja välipala).

Hinta 175€/ hlö sis.alv.

Mukaan mahtuu kuusi lasta. 

REPOVUOREN LUONTOLEIRI 

10-11.7.2021

Viikonloppu maalla alakouluikäisille lapsille. Leiriohjelma painottuu ympäröivän luonnon tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Leirillä vietämme paljon aikaa ulkona, mm. pakkaamme eväsreput ja lähdemme lähimetsään seikkailemaan, tutustumme samalla kasvillisuuteen, metsän eläimiin, kuljemme metsässä luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen. Leirillä hoidamme ja ruokimme tilan eläimiä ja halukkaat pääsevät ratsastamaan tai poniajelutukselle, askartelemme luontoaiheisia taideteoksia. Käymme läheisellä uimarannalla uimassa ja ensimmäisen leiripäivän illan kruunaa Kettu-Repolaisen leirisuunnistus sekä kokoonnumme nuotion äärelle iltapalalle ja herkuttelemaan.

Majoitus tapahtuu luonnon keskellä, joten yön nukumme teltoissa. (Omat makuupussit mukaan). Huonon kelin yllättäessä siirrymme yöpymään saunatupaan.

Leirille ei vaadita aiempaa hevoskokemusta eikä "hevoshulluutta" :) Riittää kiinnostus luontoon eläimiin sekä pieni seikkailunhalu.

Leirin ohjaajina toimivat itse yrittäjän Marin lisäksi Tiina ja Ossi. Meihin pääset tutustumaan täällä kotisivuilla, Repovuoren asukkaat-kohdassa. Lisäksi leirillä voi toimia isonen.

Yrityksellä on vastuu-ja ryhmätapaturmavakuutus, mutta suosittelemme, että lapsilla on tapaturmavakuutukset voimassa.

Leirihinta sisältää vakuutuksen, leiriohjelman ja majoituksen lisäksi kotiruokailut (2x lounas, 1xpäivällinen, iltapala, aamupala ja välipala).

Leiri alkaa 10.7 klo. 10 ja päättyy 11.7 klo. 14.

Hinta 175€/hlö sis.alv

KOLME PAIKKAA VAPAANA!

TEINIEN HEVOSAVUSTEINEN VIIKONLOPPULEIRI
23-25.4.2021

Leiri alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 13:00

Leiri ei ole varsinainen ratsastusleiri, vaan hevosten kanssa työskennellään eri tavoin. Teemme maastakäsittelyharjoituksia sekä muita ryhmäyttäviä harjoituksia, jotkä sisältävät myös hevosen selässä oloa. Leiriläiset pääsevät myös kokeilemaan ponilla ajamista. Leirillä keskustelemme nuoruuteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista ja pohdimme yhdessä niihin liittyviä askarruttavia seikkoja. Toisena leirin iltana vietämme hemmotteluillan ja teemme jalka-kasvo- ja käsihoitoja. Vietämme aikaa ulkona, luonnon keskellä, hoidamme yhdessä hevosia ja tilan muita eläimiä. 

Leiriläiset yöpyvät saunatuvassa ja päärakennuksessa. Mukaan mahtuu 6 nuorta. Suositusikä 13-17 vuotta. 

Hinta 250€ sis.alv. (sisältää ruuat, majoituksen, ohjelman ja vakuutuksen)

Leirillä on ehdoton päihteettömyys.

Leirin ohjaajina toimivat Mari (sairaanhoitaja, seksuaalineuvoja, hevosavusteisten palveluiden tuottaja, sosiaalipedagoginen hevostoiminta-ohjaaja) ja Tiina (sairaanhoitaja, seksuaalineuvoja, seksuaaliterapeutti ja yksilöpsykoterapeutti-opiskelija).

AKKALEIRI 

7-8.8.2021

Tämä viikonloppuleiri on kaikille niille naisille, jotka kaipaavat irtiottoa kiireisestä arjesta. Omaa aikaa, kehon ja mielen rauhaa, kokonaisvaltaista hyvää oloa, luonnon kauneutta, hevosystävien silkkiturpia, maittavaa ruokaa, mielenkiintoisia keskusteluja ja vertaistukea toisilta.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa hevoskokemusta. Tämä leiri ei ole naisten hevosleiri, vaan enemänkin hyvinvointi-ja hemmotteluviikonloppu. Ohjelmaan kuuluu myös hevosten kanssa tehtäviä harjoituksia, mutta jokainen toimii hevosten kanssa sen verran, kun tuntuu hyvältä. Mitään ei ole pakko tehdä. Leirillä ei ratsasteta, mutta mahdollisuus on päästä kokeilemaan ratsastusta.

Leirille laskeudumme pihanurmella tehtävällä tietoisuustaitoharjoituksella, tutustumme toisiimme kodassa nokiannukahvien ja välipalan äärellä, josta siirrymme hevosten kanssa tehtäviin maastakäsittelyharjoituksiin. Päivälliseksi tarjoamme kesäistä grillattavaa, tuoreita, maittavia salaatteja, itse tehtyä hiivaleipää ja illan kruunaa hemmotteleva turvesauna ja iltapala. Majoitus saunatuvassa ja päätalossa, seikkailumieliset pääsevät majoittumaan teltoissa. Seuraavana aamuna nautimme ulkosalla runsaan brunssiaamiaisen, jossa tarjolla takuulla onnellisten ja vapaiden Repovuoren kanojen munia. Halukkaat pääsevät koristelemaan itselleen voimahevosenkengät kotiin viemisiksi. Viikonlopun päättää Lisan ohjaama lempeä jooga äänimaljarentoutuksella, jonka jälkeen loppukahvittelujen äärellä puramme viikonlopun tunnelmia.

Leirin ohjaajina toimivat Repovuoren yrittäjä Mari (sairaanhoitaja, seksuaalineuvoja, hevosavusteisten palveluiden tuottaja, sosiaalipedagoginen hevostoiminta-ohjaaja) ja Tiina (sairaanhoitaja, seksuaalineuvoja, seksuaaliterapeutti ja yksilöpsykoterapeutti-opiskelija). Joogaohjaajana toimii Lisa Soelberg (Mindful Hatha Yoga Flow-ohjaaja, YOGAFUNC-, Mover Voimajooga-ja Yoga Nidra-ohjaaja, opiskelee tällä hetkellä kansainvälisessä RYT 200h YIN-joogaopettajakoulussa.

Yrityksellä on vastuu-ja ryhmätapaturmavakuutus, mutta suosittelen, että omat tapaturmavauutukset ovat voimassa.

Leirin hinta 190€/hlö sis.alv. (Sisältää majoituksen, ohjelman, ruuat, vakuutuksen)

LEIRI ON TÄYNNÄ!

Varaa leireille paikkasi sivun alalaidassa olevalla yhteydenottokaavakkeella / soita tai pistä viestiä. Voit ottaa yhteyttä myös facebookin tai instagramin kautta. Kerrothan lapsen nimen, iän, mahdolliset allergiat ja onko muuta erityishuomion tarvetta lapsella tai onko jotain mitä ei toivota lapsen leirillä tekevän, esim. mahdollinen uiminen. Kerron mielelläni lisää, mikäli leiristä kysyttävää. 

Leiriläisten kotiin lähetetään sähköpostitse lasku ja tarkempi infopaketti leiristä lähempänä leiriä.

Koronan vuoksi leiri saatetaan joutua perumaan nopeallakin aikataululla. Tällöin jo mahdolliset suoritetut leirimaksut hyvitetään takaisin.