Repovuoren leirit

NAISTEN HYVINVOINTI-ILTAPÄIVÄ 

13.2.2022, klo. 13-17

Tule viettämään mieltä ja kehoa rentouttava, kaikinpuolin oloa rauhoittava iltapäivä Repovuorella. 

Aloitamme päivän 1,5h yin-joogalla, jonka jälkeen istahdamme iltapäiväkahville tai -teelle.  Lopullisen rentoutuksen takaa turvesaunan hemmottelevat löylyt. Saunan jälkeen tarjolla vielä juotavaa ja pientä suolaista naposteltavaa. 

Iltapäivä ei sovellu allergikoille. Jooga tapahtuu sisätiloissa, missä myös kissat liikkuvat. Huomioithan myös turvesaunan kontraindikaatiot: sydänsairaus, raskaus. Hartsiallergikoille turve aiheuttaa ihon punoitusta. 

Hyvinvointi-iltapäivän vetää Mari (turvehoitaja) ja Tiina (yin-joogaohjaaja). Meihin pääset tutustumaan kotisivuilla Tietoa meistä-välilehdellä. 

Mukaan oma pyyhe. 

Hinta 65€/hlö sis.alv.

Mukaan mahtuu viisi naista. 

Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisen erityisruokavalion.  Ilmoittautuminen sivun alalaidassa olevan yhteydenottokaavakkeen kautta tai sähköpostilla repovuorenhevostoiminta@outlook.com. Voit myös soittaa tai laittaa viestiä Marille p.044 3363628. 


HIIHTOLOMAN  (VKO10) 

LASTEN LEIRIT  

YÖN YLI LEIRI 7-8.3.2022


Mikäli korona sallii leireilemme hiihtolomalla yön yli leirin merkeissä. Leirin sisältö on suunnattu alakouluikäisille lapsille. 

Leiri alkaa maanantai aamuna klo 9 ja päättyy tiistaina klo 16. 

Ohjelmassa hevosten ja muiden eläinten hoitoa, ratsastusta ja ponilla ajoa ja hevosajelutusta. Leiriläiset pääsevät tutustumaan lempeisiin hevostaitoihin ja hevosten lajityypilliseen käyttäytymiseen.

Hevosten kanssa tapahtuva ohjelma painottuu maastoon. Perehdymme maastoratsastuksen turvallisuusasioihin, maastossa huomioitaviin seikkoihin ja leiriläiset pääsevät rauhalliselle maastoratsastukselle. Jokaisella hevosella on ohjaaja kävelemässä vierellä ja tarvittaessa taluttamassa hevosta. Toisena päivänä suuntaamme maastoon kärryillä/reellä hevosajelutuksen muodossa. Ensimmäisenä leiripäivänä hevostelemme kaksi kertaa ja toisena päivänä kerran. Hevostelujen sisältö voi muuttua keliolosuhteiden mukaan. 

Ensimmäisen leiripäivän iltana on perinteeksi muodostunut Kettu- Repolaisen leirisuunnistus aarteen etsintöineen. Suunnistuksen lopuksi herkuttelemme grillikodassa. Leiriläiset pääsevät halutessaan saunomaan aikuisen ohjaajan valvonnassa. 

Yöpyminen tapahtuu saunatuvassa aikuisen ohjaajan kanssa. Mahdollisuus yöpyä myös päärakennuksessa. 

Aiempaa hevoskokemusta leirille ei vaadita. Ratsastukset tapahtuvat ryhmissä tason mukaan. 

Leirin ohjaajina toimivat itse yrittäjän, Marin lisäksi Tiina Hartikainen, Seija Antikainen ja Ossi Holopainen. Mariin, Tiinaan ja Ossiin pääset tututumaan täällä kotisivuilla Tietoa meistä-välilehdeltä.  Seija on hoitoalan ammattilainen, työskennellyt psykiatrialla, hoivakodeissa sekä nuorten kanssa. Hänellä on vuosikymmenten kokemus hevosista. Opiskelee tällä hetkellä agrologiksi. 

Leirihinta sisältää vakuutuksen, leiriohjelman ja majoituksen lisäksi kotiruokailut (2x lounas, 1x päivällinen, iltapala, aamupala ja 2x välipala). 

Yrityksellä on vastuu-ja ryhmätapaturmavakuutus, mutta suosittelemme, että lapsilla on tapaturmavakuutukset voimassa.

Hinta 220e/hlö sis.alv.

Mukaan mahtuu kuusi lasta. 

Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisen erityisruokavalion. Ilmoittautuminen sivun alalaidassa olevan yhteydenottokaavakkeen kautta tai sähköpostilla repovuorenhevostoiminta@outlook.com. Voit myös soittaa tai laittaa viestiä Marille p.044 3363628. 

PÄIVÄLEIRI 

10.3.2022 KLO.9-15


Alakouluikäisille lapsille. 

Päivä alkaa hevosten hoidolla ja ratsastuksella. Nautimme kotiruokalounaan ja päivän kruunaa kentällä järjestettävät keppihevoskisat, joihin leiriläiset pääsevät valmistautumaan kuin oikeisiin ratsastuskilpailuihin rataharjoituksineen ja lämmittelyineen. Jokainen leiriläinen palkitaan! 

Palkintojen jaon jälkeen nautimme välipalan grillikodassa ennen kotiin lähtöä. 

Leiripäivälle ei vaadita aiempaa hevoskokemusta. 

Oma keppari mukaan!

Leirin ohjaajina toimivat Mari, Tiina ja Ossi sekä leirillä on isonen.  

Yrityksellä on vastuu- ja ryhmätapaturmavakuutus, mutta suosittelemme, että lapsilla on tapaturmavakuutukset voimassa.

Leirihinta sisältää leiriohjelman ja vakuutusten lisäksi kotiruokalounaan ja välipalan.

Hinta 95€/ hlö sis.alv. 

Mukaan mahtuu kuusi lasta.

Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisen erityisruokavalion. Ilmoittautuminen sivun alalaidassa olevan yhteydenottokaavakkeen kautta tai sähköpostilla repovuorenhevostoiminta@outlook.com. Voit myös soittaa tai laittaa viestiä Marille p.044 3363628. 

AKKALEIRI 

luvassa jälleen kesällä 2022

Tämä viikonloppuleiri on kaikille niille naisille, jotka kaipaavat irtiottoa kiireisestä arjesta. Omaa aikaa, kehon ja mielen rauhaa, kokonaisvaltaista hyvää oloa, luonnon kauneutta, hevosystävien silkkiturpia, maittavaa ruokaa, mielenkiintoisia keskusteluja ja vertaistukea toisilta.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa hevoskokemusta. Tämä leiri ei ole naisten hevosleiri, vaan enemänkin hyvinvointi-ja hemmotteluviikonloppu. Ohjelmaan kuuluu myös hevosten kanssa tehtäviä harjoituksia, mutta jokainen toimii hevosten kanssa sen verran, kun tuntuu hyvältä. Mitään ei ole pakko tehdä. Leirillä ei ratsasteta, mutta mahdollisuus on päästä kokeilemaan ratsastusta.

Leirille laskeudumme pihanurmella tehtävällä tietoisuustaitoharjoituksella, tutustumme toisiimme kodassa nokiannukahvien ja välipalan äärellä, josta siirrymme hevosten kanssa tehtäviin maastakäsittelyharjoituksiin. Päivälliseksi tarjoamme kesäistä grillattavaa, tuoreita, maittavia salaatteja, itse tehtyä hiivaleipää ja illan kruunaa hemmotteleva turvesauna ja iltapala. Majoitus saunatuvassa ja päätalossa, seikkailumieliset pääsevät majoittumaan teltoissa. Seuraavana aamuna nautimme ulkosalla runsaan brunssiaamiaisen, jossa tarjolla takuulla onnellisten ja vapaiden Repovuoren kanojen munia. Halukkaat pääsevät koristelemaan itselleen voimahevosenkengät kotiin viemisiksi. Viikonlopun päättää Lisan ohjaama lempeä jooga äänimaljarentoutuksella, jonka jälkeen loppukahvittelujen äärellä puramme viikonlopun tunnelmia.

Leirin ohjaajina toimivat Repovuoren yrittäjä Mari (sairaanhoitaja, seksuaalineuvoja, hevosavusteisten palveluiden tuottaja, sosiaalipedagoginen hevostoiminta-ohjaaja) ja Tiina (sairaanhoitaja, seksuaalineuvoja, seksuaaliterapeutti ja yksilöpsykoterapeutti-opiskelija ja yin-jooga ohjaaja). 

Yrityksellä on vastuu-ja ryhmätapaturmavakuutus, mutta suosittelen, että omat tapaturmavakuutukset ovat voimassa.


Varaa leireille paikkasi sivun alalaidassa olevalla yhteydenottokaavakkeella / soita tai pistä viestiä. Voit ottaa yhteyttä myös facebookin tai instagramin kautta. Kerrothan lapsen nimen, iän, mahdolliset allergiat ja onko muuta erityishuomion tarvetta lapsella tai onko jotain mitä ei toivota lapsen leirillä tekevän, esim. mahdollinen uiminen. Kerron mielelläni lisää, mikäli leiristä kysyttävää. 

Leiriläisten kotiin lähetetään sähköpostitse lasku ja tarkempi infopaketti leiristä lähempänä leiriä.

Koronan vuoksi leiri saatetaan joutua perumaan nopeallakin aikataululla. Tällöin jo mahdolliset suoritetut leirimaksut hyvitetään takaisin.