Repovuoren leirit

SYYSLOMAN HEVOSTAITO-JA TIETOLEIRI NUORILLE

                                                             20-22.10.2023

Nyt olisi tarjolla kahden yön heppaleiri 13-17 vuotiaille! Kuten leirin nimikin jo saattaa antaa vihjettä hieman erilaisesta hevosleiristä, sitä se tulee olemaankin! Leirillä ei ratsasteta, vaan tutustutaan lisää hevosiin ja opitaan uusia taitoja hevosten kanssa työskentelyssä. 

Leirin aiheina ovat hevosen luontaiset käyttäytymistarpeet, hevosen viestintä ja vuorovaikutus, omien tunteiden ja mielialan tunnistamisen merkitys onnistuneeseen vuorovaikutukseen hevosen kanssa. Käymme läpi hevosen ruuansulatusta ja ravitsemusta, samalla opitaan arvioimaan hevosen kuntoluokkaa ja rakennetta. 

Mikäli leiriläiset haluavat, voimme käydä läpi kuinka arvioidaan varusteiden sopivuutta hevosille. Lisäksi saat tietoa hevosten tyypillisimmistä sairauksista ja tutustutaan kouluttamisen perusteisiin. Aiheisiin tutustutaan hevosten kanssa talliympäristössä, joten ns.normaaleja teoriatunteja leirillä ei ole. Leiri sisältää myös liikunnallisia oheisharjoitteita, jotka tukevat ratsastajan fysiikkaa, kuten joogaa ja istuntaa tukevia harjoitteita, joita voit jatkaa halutessasi kotona tukemaan ratsastusharrastustasi.  

Leiri ei ole leiri ilman leiri-iltamia, joten vietämme myös rennon letkeät leiri-iltamat oheisohjelmineen. Leirin toisena iltana pihasauna lämpiää ja teemme hemmotteluhoitoja kasvoille ja jaloille, halutessasi pääset myös testaamaan hoitoturvetta :) Leiriläiset majoittuvat omassa erillisessä mökissä, jossa keittiönurkkaus, sisävessa, sauna, vuodepaikat parvella sekä levitettävällä sohvalla. Päärakennuksessa myös mahdollista yöpyä erillisessä huoneessa. 

Leiri alkaa perjantaina klo 16:00 ja päättyy sunnuntaina klo 16:00. Luvassa siis tiiviit kaksi vuorokautta, tuhti tietopaketti hevosista, uusia taitoja ja roppakaupalla mukavia muistoja kotiinviemisiksi. 

Leirin ohjaajina toimivat Mari ja Tiina. Meihin pääset tutustumaan tarkemmin täältä kotisivuita Tietoa meistä- välilehdeltä :)

Leirille mahtuu 6 nuorta. ( yläkouluikäisestä 17-vuotiaaseen). Leiri pidetään, mikäli neljä osallistujaa. 

Hinta 270€ sis.alv. ruuat, leiriohjelman ja vakuutukset. ( tarjolla 2x päivällinen, 2x iltapala, 2x lounas, 2x välipala) 

Ilmoittautumiset 9.10.2023 mennessä Marille alla olevan yhteydenottokaavakkeen kautta tai sähköpostilla repovuorenhevostoiminta@outlook.com tai puhelimitse 0443363628. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset allergiat, erityisruokavalion ja muut huomioitavat asiat. 

Huomioithan peruutusehdot, joihin pääset tutustumaan alempana olevan linkin kautta.