Repovuoren leirit

LASTEN SYYSLEIRIT

Syyslomalla, vko 42 leireillään alakouluikäisten lasten kanssa 

18-19.10 sekä 21-22-.10.2021

18-19.10 leirille ei vaadita aiempaa hevoskokemusta.  

Leiri alkaa maanantaina klo 12:00 ja päättyy tiistaina klo 16:00. Mukaan otetaan 6 lasta. 

LEIRI TÄYNNÄ!

Luvassa hevos- ja luontoavusteista toimintaa, yhdessä oloa ja leikkejä ulkona luonnon keskellä.

Leiriläiset pääsevät aikuisten ohjaajien kanssa toteuttamaan hevosten päivittäistä hoitoa, tutustumaan hevosten lajityypilliseen käyttäytymiseen, oppimaan lempeitä hevostaitoja. Halutessaan leiriläinen pääsee ratsastamaan / ponin kärryjen kyytiin. 

Leirillä hoidamme myös tilan kissoja ja kanoja sekä ankkoja. Leiri-illan kruunaa leikkimielinen Kettu Repolaisen leirisuunnistus, jonka leiriläiset suorittavat yhdessä. Suunnistuksen päätteeksi istahdetaan kotaan avotulen äärelle  herkuttelemaan. Illalla sauna lämpiää ja lapset pääsevät halutessaan kylpemään aikuisten valvonnassa.

Leiriläiset yöpyvät pihan saunatuvassa aikuisen ohjaajan valvonnan alla. 

Leirin ohjaajina toimivat itse yrittäjän Marin lisäksi Tiina ja Ossi. Repovuoriin ja ohjaajiin pääset tutustumaan täällä kotisivuilla, Tietoa meistä-välilehdellä. Lisäksi yön yli leirillä toimii isonen.

Yrityksellä on vastuu- ja ryhmätapaturmavakuutus, mutta suosittelemme, että lapsilla on tapaturmavakuutukset voimassa.

Leirihinta sisältää leiriohjelman ja majoituksen lisäksi kotiruokailut (2x lounas, 2x välipala, 1xpäivällinen, iltapala ja aamupala)

Hinta 175€/ hlö sis.alv.


21-22.10 Leiri on suunnattu enemmän hevoskokemusta omaaville lapsille. ( Lapsi käynyt säännöllisillä ratsastustunneilla vähintään vuoden, lapsi hallitsee hevosen ilman talutusta ratsastaen käynnissä ja ravissa ja osaa keventää. )

Leiri alkaa torstaina klo 9:00 ja päättyy perjantaina klo 16:00. Mukaan otetaan kuusi lasta. 

LEIRI TÄYNNÄ!

Luvassa hevos- ja luontoavusteista toimintaa, yhdessä oloa ja leikkejä ulkona luonnon keskellä.

Leirin kestoa on pidennetty 3h, joten hevosteluille on enemmän aikaa. Leiriläiset pääsevät aikuisten ohjaajien kanssa toteuttamaan hevosten päivittäistä hoitoa, tutustumaan hevosten lajityypilliseen käyttäytymiseen sekä oppimaan lempeitä hevostaitoja. Leiriläiset pääsevät ratsastamaan maastossa talutuksessa ja ajamaan ponilla kärryillä. Toinen ratsastus tapahtuu kentällä, jossa harjoittelemme hevosen kanssa yhteistyötä erilaisilla tehtävillä ja teemme tasapainoharjoituksia. 

Leirillä hoidamme myös tilan kissoja ja kanoja sekä ankkoja. Leiri-illan kruunaa leikkimielinen Kettu Repolaisen leirisuunnistus, jonka leiriläiset suorittavat yhdessä. Suunnistuksen päätteeksi istahdetaan kotaan avotulen äärelle herkuttelemaan. Illalla sauna lämpiää ja lapset pääsevät halutessaan kylpemään aikuisten valvonnassa.

Leiriläiset yöpyvät pihan saunatuvassa aikuisen valvonnan alla. 

Leirin ohjaajina toimivat itse yrittäjän Marin lisäksi Tiina ja Ossi. Repovuoreen ja ohjaajiin pääset tutustumaan täällä kotisivuilla, Tietoa meistä-välilehdellä. Lisäksi yön yli leirillä toimii isonen.

Yrityksellä on vastuu- ja ryhmätapaturmavakuutus, mutta suosittelemme, että lapsilla on tapaturmavakuutukset voimassa.

Leirihinta sisältää leiriohjelman ja majoituksen lisäksi kotiruokailut (2x lounas, 2x välipala, 1xpäivällinen, iltapala ja aamupala)

Hinta 190€ /hlö sis.alv.REPOVUOREN LUONTOLEIRI 

järjestetään jälleen kesällä 2022

Viikonloppu maalla alakouluikäisille lapsille. Leiriohjelma painottuu ympäröivän luonnon tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Leirillä vietämme paljon aikaa ulkona, mm. pakkaamme eväsreput ja lähdemme lähimetsään seikkailemaan, tutustumme samalla kasvillisuuteen, metsän eläimiin, kuljemme metsässä luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen. Leirillä hoidamme ja ruokimme tilan eläimiä ja halukkaat pääsevät ratsastamaan tai poniajelutukselle, askartelemme luontoaiheisia taideteoksia. Käymme läheisellä uimarannalla uimassa ja ensimmäisen leiripäivän illan kruunaa Kettu-Repolaisen leirisuunnistus sekä kokoonnumme nuotion äärelle iltapalalle ja herkuttelemaan.

Majoitus tapahtuu luonnon keskellä, joten yön nukumme teltoissa. (Omat makuupussit mukaan). Huonon kelin yllättäessä siirrymme yöpymään saunatupaan.

Leirille ei vaadita aiempaa hevoskokemusta eikä "hevoshulluutta" :) Riittää kiinnostus luontoon eläimiin sekä pieni seikkailunhalu.

Leirin ohjaajina toimivat itse yrittäjän Marin lisäksi Tiina ja Ossi. Meihin pääset tutustumaan täällä kotisivuilla, Repovuoren asukkaat-kohdassa. Lisäksi leirillä voi toimia isonen.

Yrityksellä on vastuu-ja ryhmätapaturmavakuutus, mutta suosittelemme, että lapsilla on tapaturmavakuutukset voimassa.

Leirihinta sisältää vakuutuksen, leiriohjelman ja majoituksen lisäksi kotiruokailut (2x lounas, 1xpäivällinen, iltapala, aamupala ja välipala).


AKKALEIRI 

luvassa jälleen kesällä 2022

Tämä viikonloppuleiri on kaikille niille naisille, jotka kaipaavat irtiottoa kiireisestä arjesta. Omaa aikaa, kehon ja mielen rauhaa, kokonaisvaltaista hyvää oloa, luonnon kauneutta, hevosystävien silkkiturpia, maittavaa ruokaa, mielenkiintoisia keskusteluja ja vertaistukea toisilta.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa hevoskokemusta. Tämä leiri ei ole naisten hevosleiri, vaan enemänkin hyvinvointi-ja hemmotteluviikonloppu. Ohjelmaan kuuluu myös hevosten kanssa tehtäviä harjoituksia, mutta jokainen toimii hevosten kanssa sen verran, kun tuntuu hyvältä. Mitään ei ole pakko tehdä. Leirillä ei ratsasteta, mutta mahdollisuus on päästä kokeilemaan ratsastusta.

Leirille laskeudumme pihanurmella tehtävällä tietoisuustaitoharjoituksella, tutustumme toisiimme kodassa nokiannukahvien ja välipalan äärellä, josta siirrymme hevosten kanssa tehtäviin maastakäsittelyharjoituksiin. Päivälliseksi tarjoamme kesäistä grillattavaa, tuoreita, maittavia salaatteja, itse tehtyä hiivaleipää ja illan kruunaa hemmotteleva turvesauna ja iltapala. Majoitus saunatuvassa ja päätalossa, seikkailumieliset pääsevät majoittumaan teltoissa. Seuraavana aamuna nautimme ulkosalla runsaan brunssiaamiaisen, jossa tarjolla takuulla onnellisten ja vapaiden Repovuoren kanojen munia. Halukkaat pääsevät koristelemaan itselleen voimahevosenkengät kotiin viemisiksi. Viikonlopun päättää Lisan ohjaama lempeä jooga äänimaljarentoutuksella, jonka jälkeen loppukahvittelujen äärellä puramme viikonlopun tunnelmia.

Leirin ohjaajina toimivat Repovuoren yrittäjä Mari (sairaanhoitaja, seksuaalineuvoja, hevosavusteisten palveluiden tuottaja, sosiaalipedagoginen hevostoiminta-ohjaaja) ja Tiina (sairaanhoitaja, seksuaalineuvoja, seksuaaliterapeutti ja yksilöpsykoterapeutti-opiskelija). Joogaohjaajana toimii Lisa Soelberg (Mindful Hatha Yoga Flow-ohjaaja, YOGAFUNC-, Mover Voimajooga-ja Yoga Nidra-ohjaaja, opiskelee tällä hetkellä kansainvälisessä RYT 200h YIN-joogaopettajakoulussa.

Yrityksellä on vastuu-ja ryhmätapaturmavakuutus, mutta suosittelen, että omat tapaturmavakuutukset ovat voimassa.


Varaa leireille paikkasi sivun alalaidassa olevalla yhteydenottokaavakkeella / soita tai pistä viestiä. Voit ottaa yhteyttä myös facebookin tai instagramin kautta. Kerrothan lapsen nimen, iän, mahdolliset allergiat ja onko muuta erityishuomion tarvetta lapsella tai onko jotain mitä ei toivota lapsen leirillä tekevän, esim. mahdollinen uiminen. Kerron mielelläni lisää, mikäli leiristä kysyttävää. 

Leiriläisten kotiin lähetetään sähköpostitse lasku ja tarkempi infopaketti leiristä lähempänä leiriä.

Koronan vuoksi leiri saatetaan joutua perumaan nopeallakin aikataululla. Tällöin jo mahdolliset suoritetut leirimaksut hyvitetään takaisin.