Repovuoren leirit

KEVÄÄN PÄIVÄLEIRI KEPPARIHARRASTAJILLE

13.4.24 KLO 9-15

Päivän ohjelma on täysin kepparipainotteinen. Aamupäivällä starttaa kouluratsastuskilpailut ja lounaan jälkeen iltapäivällä on ohjelmassa esteratsastuskilpailut. Päivä on keppareiden moniottelu, joten koulu-ja esteratsastuksen tulokset lasketaan yhteen ja näin saadaan selville päivän moniottelun voittaja ratsukko!

Kaikki ratsukot palkitaan!

Kouluratsastuksen ohjelma lähetetään leiriläisille sähköpostilla etukäteen tutustuttavaksi leiri-infon yhteydessä. Heti leiripäivän aamuna tallilla on nähtävissä estekilpailujen rata ja leiriläiset pääsevät tutustumaan rataan etukäteen ennen kilpailujen alkua. Talli on käytössä leiriläisten keppareille ja kilpailut pidetään ratsastuskentällä, joten hyvä huomioida sään mukainen pukeutuminen. 

Leiriläiset pääsevät  leiriohjelman lomassa halutessaan osallistumaan hevosten ja muiden eläinten päivittäiseen hoitoon. 

Leiriläisille tarjoillaan kotiruokalounas ja kodassa tarjolla välipalaa ennen kotiin lähtöä.  

Yrityksellä on vastuu -ja ryhmätapaturmavakuutus, mutta suositeltavaa on, että leiriläisellä olisi oma tapaturmavakuutus voimassa. 

Leirin ohjaajina toimivat Mari ja Veera Kervinen. Veera on Marin vanha tallikaveri ja hän on kilpaillut sekä koulu- että esteratsastuksessa. Veera toimiikin päivän kilpailujen tuomarina :)

Leirille mahtuu 8 lasta. Leiri pidetään, mikäli viisi osallistujaa. VIELÄ VIISI PAIKKAA VAPAANA!

Hinta 94€  sis. alv, ruuat, leiriohjelman ja vakuutuksen. 

Ilmoittautumiset 30.3.24 mennessä Marille alla olevan yhteydenottokaavakkeen kautta tai sähköpostilla repovuorenhevostoiminta@outlook.com tai puhelimitse 0443363628. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset allergiat, erityisruokavalion ja muut huomioitavat asiat. 

Huomioithan peruutusehdot sivun alla!

  

YÖN YLI-LEIRI ALAKOULUIKÄISILLE

13-14.6.2024

Kesän perinteinen yön yli -leiri pidetään jälleen kesäkuussa ennen juhannusta! 

Leiri alkaa torstaina 13.6 klo 9:00 ja päättyy perjantaina 14.6 klo 15:00. 

Leirin ohjelma on suunniteltu enemmän hevosista kiinnostuneille, mutta leirillä tehdään paljon muutakin kuin ollaan hevosten kanssa. Aiempaa hevoskokemusta ei vaadita! 

Leiriläiset pääsevät ratsastamaan/ajamaan kärryillä taitotasonsa mukaan, osallistumaan hevosten päivittäiseen huolenpitoon, samalla opitaan hevosten lajityypillisistä tarpeista ja kuinka ihminen voi niitä huomioida. Tutustutaan hevosten viestintään ja elekieleen, pohditaan omien tunteiden ja oman käyttäytymisen merkitystä eläinten kanssa ollessa ja niiden kanssa harrastaessa.  Halutessaan leiriläiset pääsevät tutustumaan eläinten kouluttamisen perusteisiin. 

Illalla pidämme leirijuhlat ulko-ohjelmineen,herkkuineen ja leirikasteineen:) Ulkosauna lämpiää illalla ja halukkaat pääsevät kylpemään saunaan.  Leirillä pakataan myös eväät ja lähdetään metsään retkelle, samalla tutustutaan hevosille maistuviin kasveihin. Tehdään yhdessä kanoille ja hevosille ruokavirikkeitä ja käymme sään salliessa myös lähirannalla uimassa. 

Leiriläisille tarjoillaan 2x lounas, 2x välipala, illallinen, iltapala ja aamiainen.

Yrityksellä on vastuu- ja ryhmätapaturmavakuutus, mutta suositeltavaa on, että leiriläisellä olisi oma tapaturmavakuutus voimassa.

Leirin ohjaajina toimivat Mari ja Tiina. Leirillä on myös isonen. Mariin ja Tiinaan pääset tutustumaa Tietoa meistä-välilehdeltä.

Oma keppari on tervetullut mukaan leirille :)

Leirille mahtuu 6 lasta. Leiri pidetään, mikäli neljä osallistujaa. 

Hinta 195€  sis. alv, ruuat, leiriohjelman ja vakuutuksen. 

Ilmoittautumiset 30.5.24 mennessä Marille alla olevan yhteydenottokaavakkeen kautta tai sähköpostilla repovuorenhevostoiminta@outlook.com tai puhelimitse 0443363628. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset allergiat, erityisruokavalion ja muut huomioitavat asiat.

Huomioithan peruutusehdot sivun alla!


 

KESÄN PÄIVÄLEIRI 6-12 -vuotiaille

8.7.24 klo 9-15

Heinäkuussa on tarjolla päiväleiri lapsille, joilla on hieman tai ei lainkaan aiempaa hevoskokemusta. Leirillä tutustutaan talliympäristöön, miten ihmisten siellä toivotaan käyttäytyvän, keskustellaan turvallisuudesta, tutustutaan hevosiin,  millaisia eläimiä ne ovat ja miten ne elävät. Leiriläiset pääsevät tutustumaan myös hevosten ruokintaan ja varusteisiin. Harjaamme ja hellittelemme yhdessä hevosia. Halukkaat pääsevät kokeilemaan talutusratsastusta. 

Leiriläisille tarjoillaan kotiruokalounas ja välipala ennen kotiin lähtöä.

Yrityksellä on vastuu- ja ryhmätapaturmavakuutus, mutta suositeltavaa on, että leiriläisellä olisi oma tapaturmavakuutus voimassa.

Leirin ohjaajina toimivat Mari ja Tiina. Mariin ja Tiinaan pääset tutustumaa Tietoa meistä-välilehdeltä.

Oma keppari on tervetullut mukaan leirille :)

Leirille mahtuu 6 lasta. Leiri pidetään, mikäli neljä osallistujaa.  

Hinta 99 € sis. alv, ruuat, leiriohjelman ja vakuutuksen. 

Ilmoittautumiset 24.6..24 mennessä Marille sivun alla olevan yhteydenottokaavakkeen kautta tai sähköpostilla repovuorenhevostoiminta@outlook.com tai puhelimitse 0443363628. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset allergiat, erityisruokavalion ja muut huomioitavat asiat.

Huomioithan peruutusehdot alla!


PERUUTUSEHDOT:

Ryhmäpalveluissa, mukaan lukien leirit, peruutus on tehtävä 10 vrk ennen palvelun alkua, muutoin perimme palvelun hinnan kokonaisuudessaan. Sairastapauksissa peruutus onnistuu lääkärin/hoitajan todistuksella myöhemminkin, tällöin hyvitämme puolet leirin hinnasta. Leirien ennakkomaksua (joka on puolet leirin hinnasta) ei palauteta. Tällä varmistamme leirin kulujen kattamisen, jotta leiri on mahdollista pitää muille ilmoittautuneille. Leirien ennakkomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loppusumma laskutetaan myöhemmin, eräpäivä on 7 vrk ennen leirin alkua.