Repovuoren leirit

AKKOJEN KESÄLEIRIPÄIVÄ

24.7.2022 Klo 11-17:00 

Tule viettämään mieltä ja kehoa rentouttava, kaikinpuolin oloa rauhoittava iltapäivä Repovuorella. 

Aloitamme päivän toisiimme tutustumalla ja hevosten kanssa tehtävällä läsnäolon harjoitteella. Jatkamme päivää tunnin kestävällä rauhallisella ulkoilma yin-joogalla, jonka jälkeen nautimme kesäisen lounaan (savulohi, uudet perunat, kreikkalainen salaatti, tsatsiki, tuoreet sämpylät).

Lopullisen rentoutuksen takaa turvesaunan hemmottelevat löylyt. Saunan jälkeen loppukahvittelujen merkeissä käymme läpi päivän tunnelmia.  

Päivä ei sovellu allergikoille. Sateen yllättäessä jooga tapahtuu sisätiloissa, missä myös kissat liikkuvat. Huomioithan myös turvesaunan kontraindikaatiot: sydänsairaus, raskaus. Hartsiallergikoille turve aiheuttaa ihon punoitusta. Turvehoitoihin pääset tutustumaan tarkemmin täällä kotisivuilla Turvehoidot-välilehdellä. 

Päivän vetävät yrittäjä Mari Lyytinen (Hevosavusteisten palveluiden tuottaja (AT), Sosiaalipedagoginen hevostoiminta-ohjaaja, turvehoitaja, psyk. sairaanhoitaja (AMK), seksuaalineuvoja, eläintenkouluttaja-opiskelija) ja Tiina Hartikainen (psyk.sairaanhoitaja (AMK), seksuaalineuvoja, seksuaaliterapeutti, yin-jooga ohjaaja, syksyllä 2022 valmistuva kognitiivinen yksilöpsykoterapeutti). 

Mukaan oma pyyhe ja uima-asu turvesaunaa varten. Kelin mukaiset vaatteet, vietämme aikaa paljon ulkona ja jooga on rauhallista yin-joogaa. 

Hinta 105€/hlö (sis.alv. päivän ohjelma, vakuutukset, lounas, kahvitarjoilu) 

Ilmoittautumiset 10.7.2022 mennessä! 

Mukaan mahtuu kuusi naista. Leiripäivä pidetään, mikäli neljä osallistujaa. 

Ennakkomaksu 50€ veloitetaan ilmoittautumisen yhteydessä, leiripäivän maksun loppuosan eräpäivä 17.7.2022. Ennakkomaksu palautetaan perumisen yhteydessä vain lääkärin todistuksella. 

Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisen erityisruokavalion. 
Ilmoittautuminen sivun alalaidassa olevan yhteydenottokaavakkeen kautta tai sähköpostilla repovuorenhevostoiminta@outlook.com. Voit myös soittaa tai laittaa viestiä Marille p.044 3363628.  


LASTEN KESÄLEIRIPÄIVÄ 

26.7.2022 Klo 9-15:00

Leiripäivän ohjelma on suunnattu alakouluikäisille lapsille. 

Päivän ohjelmassa hevosten hoitoa ja ratsastusta. Kotiruokalounaan jälkeen puuhaillaan keppareiden kanssa. Lapset pääsevät vaikuttamaan päivän keppariohjelmaan, joka sovitaan leiriläisten kanssa leiripäivän alussa. Ohjelmassa voi olla esimerkiksi leikkimieliset kepparikisat, temppuradan suorittamista keppareilla, kepparinäyttelyt tai harjoitellaan keppariratsastustuntien pitämistä. Ennen kotiin lähtöä pidämme lettukestit.

Aiempaa kokemusta hevosista ei tarvita. Ratsastukset tapahtuvat ryhmissä tason mukaan. Hevosten kanssa puuhailun lomassa leiriläiset pääsevät tutustumaan hevosten lajityypilliseen käyttäytymiseen- ja tarpeisiin sekä lempeisiin hevostaitoihin. 

Kaikki leiriläiset palkitaan leiripäivän lopuksi. 

Oma keppari mukaan! 

Yrityksellä on vastuu-ja ryhmätapaturmavakuutus, mutta suosittelemme, että lapsella on oma tapaturmavakuutus voimassa.

Leirin ohjaajina toimivat Mari ja Tiina, joihin pääset tutustumaan kotisivujen Tietoa meistä-välilehdellä. 

Hinta 95€/hlö (sis.alv., vakuutukset, ohjelman, lounaan ja välipalan)

Ilmoittautumiset 12.7.2022 mennessä!

Mukaan mahtuu kuusi lasta. Leiri pidetään, mikäli tulee neljä osallistujaa.

Ennakkomaksu 50€ veloitetaan ilmoittautumisen yhteydessä, leiripäivän maksun loppuosan eräpäivä 19.7.2022. Ennakkomaksu palautetaan perumisen yhteydessä vain lääkärin todistuksella. 

Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisen erityisruokavalion ja muut huomioitavat asiat.
Ilmoittautuminen sivun alalaidassa olevan yhteydenottokaavakkeen kautta tai sähköpostilla repovuorenhevostoiminta@outlook.com. Voit myös soittaa tai laittaa viestiä Marille p.044 3363628.