Repovuoren leirit

TIMO-TONTUN LEIRIPÄIVÄ 

10.12.2022  klo.10-14


Tule kuulemaan Repovuorella jo 80-luvulta seikkailleen Timo-tontun tarina ja auttamaan hajamielistä Timo-tonttua löytämään Joulupukin terveiset leiriläisille! 

Vietämme päivän ulkona, ohjelmaan sisältyy hevosten hoitoa ja jouluisten valokuvien ottoa hevosystävien kanssa. Autamme myös Timo-tonttua koristelemaan Repovuoren eläimille joulukuusen ja koristelemaan piparit. Nautimme välipalaksi riisipuuroa ja herkuttelemme pipareilla ja joulutortuilla. 

Ohjelma esikoulu- ja alakouluikäisille lapsille. Aikaisempaa hevoskokemusta ei vaadita. 

Leiriläiset ovat vakuutettu ryhmätapaturmavakuutuksella, mutta suositeltavaa on oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Mukaan mahtuu kuusi lasta. Kolme paikkaa vapaana. 

Leiripäivän ohjaajina toimivat Mari Lyytinen ja Seija Antikainen. Mariin pääset tutustumaan Tietoa meistä- välilehdellä. Seija on ammatiltaan lähi- ja röntgenhoitaja, agrologiopiskelija ja hänellä on vuosikymmenten hevoskokemus. 

Hinta 70€ sis.alv

Ilmoittautumiset 5.12.2022 mennessä. Leiri laskutetaan kokonaisuudessaan ennen leiripäivää, eräpäivä 8.12.2022. Leirimaksu palautetaan perumisen yhteydessä vain lääkärin todistuksella.

Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisen erityisruokavalion ja muut huomioitavat asiat. Ilmoittautuminen sivun alalaidassa olevan yhteydenottokaavakkeen kautta tai sähköpostilla repovuorenhevostoiminta@outlook.com. Voit myös soittaa tai laittaa viestiä Marille p.044 3363628. 


JOULULOMAN PÄIVÄLEIRI 

28.12.2022 KLO. 9-15

Perinteisen joululoman päiväleirin ohjelmaan sisältyy hevostoimintaa joko ratsastuksen tai kärry-/rekiajelun merkeissä keliolosuhteista riippuen. Kotiruokalounaan jälkeen pidämme kentällä kepparikisat, joten oma keppari on tervetullut mukaan leirille :) 

Päivän päätteeksi nautimme välipalaa grillikodassa avotulen äärellä. 

Leiriläiset ovat vakuutettuja ryhmätapaturmavakuutuksella, mutta omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta suositellaan.

Mukaan mahtuu kuusi lasta. Neljä paikkaa vapaana.

Ohjelma alakouluikäisille lapsille. 

Hinta 95€/hlö sis.alv. 

Ilmoittautumiset 18.12.2022 mennessä. Leiri laskutetaan kokonaisuudessaan ennen leiripäivää, eräpäivä 23.12.2022. Leirimaksu palautetaan perumisen yhteydessä vain lääkärin todistuksella.

Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisen erityisruokavalion ja muut huomioitavat asiat. Ilmoittautuminen sivun alalaidassa olevan yhteydenottokaavakkeen kautta tai sähköpostilla repovuorenhevostoiminta@outlook.com. Voit myös soittaa tai laittaa viestiä Marille p.044 3363628.