Repovuoren leirit

KEVÄÄN PÄIVÄLEIRI KEPPARIHARRASTAJILLE

13.4.24 KLO 9-15

Päivän ohjelma on täysin kepparipainotteinen. Aamupäivällä starttaa kouluratsastuskilpailut ja lounaan jälkeen iltapäivällä on ohjelmassa esteratsastuskilpailut. Päivä on keppareiden moniottelu, joten koulu-ja esteratsastuksen tulokset lasketaan yhteen ja näin saadaan selville päivän moniottelun voittaja ratsukko!

Kaikki ratsukot palkitaan!

Kouluratsastuksen ohjelma lähetetään leiriläisille sähköpostilla etukäteen tutustuttavaksi leiri-infon yhteydessä. Heti leiripäivän aamuna tallilla on nähtävissä estekilpailujen rata ja leiriläiset pääsevät tutustumaan rataan etukäteen ennen kilpailujen alkua. Talli on käytössä leiriläisten keppareille ja kilpailut pidetään ratsastuskentällä, joten hyvä huomioida sään mukainen pukeutuminen. 

Leiriläiset pääsevät  leiriohjelman lomassa halutessaan osallistumaan hevosten ja muiden eläinten päivittäiseen hoitoon. 

Leiriläisille tarjoillaan kotiruokalounas ja kodassa tarjolla välipalaa ennen kotiin lähtöä.  

Yrityksellä on vastuu -ja ryhmätapaturmavakuutus, mutta suositeltavaa on, että leiriläisellä olisi oma tapaturmavakuutus voimassa. 

Leirin ohjaajina toimivat Mari ja Veera Kervinen. Veera on Marin vanha tallikaveri ja hän on kilpaillut sekä koulu- että esteratsastuksessa. Veera toimiikin päivän kilpailujen tuomarina :)

Leirille mahtuu 8 lasta. Leiri pidetään, mikäli viisi osallistujaa. VIELÄ VIISI PAIKKAA VAPAANA!

Hinta 94€  sis. alv, ruuat, leiriohjelman ja vakuutuksen. 

Ilmoittautumiset 30.3.24 mennessä Marille alla olevan yhteydenottokaavakkeen kautta tai sähköpostilla repovuorenhevostoiminta@outlook.com tai puhelimitse 0443363628. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset allergiat, erityisruokavalion ja muut huomioitavat asiat. 

Huomioithan peruutusehdot sivun alla!

  

KESÄN PÄIVÄLEIRI 6-12 -vuotiaille

8.7.24 klo 9-15

Heinäkuussa on tarjolla päiväleiri lapsille, joilla on hieman tai ei lainkaan aiempaa hevoskokemusta. Leirillä tutustutaan talliympäristöön, miten ihmisten siellä toivotaan käyttäytyvän, keskustellaan turvallisuudesta, tutustutaan hevosiin,  millaisia eläimiä ne ovat ja miten ne elävät. Leiriläiset pääsevät tutustumaan myös hevosten ruokintaan ja varusteisiin. Harjaamme ja hellittelemme yhdessä hevosia. Halukkaat pääsevät kokeilemaan talutusratsastusta. 

Leiriläisille tarjoillaan kotiruokalounas ja välipala ennen kotiin lähtöä.

Yrityksellä on vastuu- ja ryhmätapaturmavakuutus, mutta suositeltavaa on, että leiriläisellä olisi oma tapaturmavakuutus voimassa.

Leirin ohjaajina toimivat Mari ja Tiina. Mariin ja Tiinaan pääset tutustumaa Tietoa meistä-välilehdeltä.

Oma keppari on tervetullut mukaan leirille :)

Leirille mahtuu 6 lasta. Leiri pidetään, mikäli neljä osallistujaa.  

Hinta 99 € sis. alv, ruuat, leiriohjelman ja vakuutuksen. 

Ilmoittautumiset 24.6.24 mennessä Marille sivun alla olevan yhteydenottokaavakkeen kautta tai sähköpostilla repovuorenhevostoiminta@outlook.com tai puhelimitse 0443363628. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset allergiat, erityisruokavalion ja muut huomioitavat asiat.

Huomioithan peruutusehdot sivun alla!MIELI MAALLE- HYVINVOINTIPÄIVÄ AIKUISILLE

7.9.2024 KLO 10-17

Päivä on aikuisille, jotka kaipaavat aikaa itselleen, hetken hengähtämistä arjen kiireen keskellä sekä kehon ja mielen rentoutumista ja levollisuutta. Päivä pidetään Iisalmessa Hanhenlennon kotieläintilan kauniissa maalaismiljöössä.

Ohjelmassa elämyksellinen eläinkävely Hanhenlennon yrittäjän Päivi Hutukan sekä Elsa-Laaman ja Tuisku-poron kanssa. Eläinkävelyn jälkeen nautimme lounaan ja kahvit kodan tunnelmassa, jonka jälkeen pääsemme avaamaan kehoa yin-jooga ohjaajan Tiina Hartikaisen ohjauksessa. Päivän lopuksi leiriläiset pääsevät kokemaan turvesaunan hellän ja rentouttavan syleilyn Hanhenlennon rantasaunalla Marin ohjaamana. Saunan jälkeen istahdamme vielä alas juotavan ja pienen naposteltavan kera ja käymme läpi päivän tunnelmia. Hoitoturpeesta ja turvesaunasta pääset lukemaan tarkemmin tästä linkistä: Turvehoidot

Hanhenlentoon pääset tutustumaan tästä linkistä: https://hanhenlento.fi/

Päivän vetäjinä toimivat Repovuoren hevostoiminnan yrittäjä Mari Lyytinen sekä Hanhenlennon yrittäjä Päivi Hutukka.

Päivä vietetään ulkona, joten huomioithan sään mukaisen pukeutumisen. Sateen sattuessa joogahetki pidetään Hanhenlennon vanhanajan tunnelmaa henkivässä Riihipirtissä. Lounas tarjoillaan katetussa kodassa.

Hinta: 119€ (sis. alv., ohjelman, kotalounas, kahvit)

Päivään mahtuu mukaan kahdeksan henkilöä. Päivä pidetään, jos kuusi osallistujaa.

Ilmoittautumiset suoraan Päiville p.040 5641502 tai Marille sivun alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla/whatsupp p.044 3363628 / repovuorenhevostoiminta@outlook.com

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot, jotta saamme toteutettua päivään toimivan ruokahuollon :)

Huomioithan peruutusehdot alla!


PERUUTUSEHDOT:

Ryhmäpalveluissa, mukaan lukien leirit, peruutus on tehtävä 10 vrk ennen palvelun alkua, muutoin perimme palvelun hinnan kokonaisuudessaan. Sairastapauksissa peruutus onnistuu lääkärin/hoitajan todistuksella myöhemminkin, tällöin hyvitämme puolet leirin hinnasta. Leirien ennakkomaksua (joka on puolet leirin hinnasta) ei palauteta. Tällä varmistamme leirin kulujen kattamisen, jotta leiri on mahdollista pitää muille ilmoittautuneille. Leirien ennakkomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loppusumma laskutetaan myöhemmin, eräpäivä on 7 vrk ennen leirin alkua.