Repovuoren leirit

JOULULOMAN PÄIVÄLEIRI ALAKOULUIKÄISILLE 

                                                             28.12.2023 

Joululoma häämöttää, mutta lapsille ei ole ohjemaa? Pohdit, mitä heppahullulle joululahjaksi? 

Tässäpä olisi yksi vaihtoehto: Pidämme jo perinteeksi muodostuneen keppariaiheisen päiväleirin alakouluikäisille lapsille 28.12.23 klo. 9-15.

Päivä sisältää hevosten hoitamista, talutusratsastusta, keppareille uusien varusteiden, esim. suitsien tai päitsien askartelua sekä tehdään hevosille ruokavirikebokseja. Päivän päätteeksi lapset pääsevät halutessaan testaamaan keppareiden uusia varusteita kentällä heidän itse suunnittelemansa puuharadan merkeissä ja toki hepat saavat virikeboksinsa :)

Leiriläisille tarjoillaan kotiruokalounas ja kodassa tarjolla välipalaa avotulen äärellä ennen kotiin lähtöä.  

Aiempaa hevoskokemusta leirille ei vaadita. 

Otathan oman keppihevosen mukaan leirille!

Yrityksellä on vastuu -ja ryhmätapaturmavakuutus, mutta suositeltavaa on, että leiriläisellä olisi oma tapaturmavakuutus voimassa. 

Leirin ohjaajina toimivat Mari ja Tiina. Meihin pääset tutustumaan tarkemmin täältä kotisivuilta Tietoa meistä-välilehdeltä. 

Leirille mahtuu 6 lasta. Leiri pidetään, mikäli neljä osallistujaa.

Hinta 99€  sis. alv, ruuat, leiriohjelman ja vakuutuksen. 

Ilmoittautumiset 17.12.23 mennessä Marille alla olevan yhteydenottokaavakkeen kautta tai sähköpostilla repovuorenhevostoiminta@outlook.com tai puhelimitse 0443363628. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset allergiat, erityisruokavalion ja muut huomioitavat asiat. 

Huomioithan peruutusehdot alla:

Ryhmäpalveluissa, mukaan lukien leirit, peruutus on tehtävä 10 vrk ennen palvelun alkua, muutoin perimme palvelun hinnan kokonaisuudessaan. Sairastapauksissa peruutus onnistuu lääkärin/hoitajan todistuksella myöhemminkin, tällöin hyvitämme puolet leirin hinnasta. Leirien ennakkomaksua (joka on puolet leirin hinnasta) ei palauteta. Tällä varmistamme leirin kulujen kattamisen, jotta leiri on mahdollista pitää muille ilmoittautuneille. Leirien ennakkomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loppusumma laskutetaan myöhemmin, eräpäivä on 7 vrk ennen leirin alkua.