Miniloma Repovuorella

Irtiotto arjesta maalla. Hengähdyshetki sinulle ja läheisillesi.

Jos sinua viehättää ajatus nauttia aamukahvit terassilla luonnon heräämistä seuraten, linnun lauluja kuunnellen, ehkäpä kastella varpaat aamukasteiseen nurmeen. Tai käydä haistelemassa hevosen tuoksuja, pysähtyä hetkeksi kuuntelemaan hevosten iltaheinien rouskutusta, kokea talvella kirkas tähtitaivas ja jopa revontulet. Pulahtaa lumihankeen kesken saunomisen, istahtaa illalla villasukat jalassa tuoliiin, katsellen tulen tanssia takassa, paikka on juuri sinulle.

Olemme räätälöineet valmiit majoituspaketit joko kahdelle hengelle tai perheelle. Pakettien sisällöt löydät alta.

Pääsette majoittumaan kauniissa maalaismaisemassa, keskellä metsää, 32 km päässä Kuopion keskustasta. Saunatuvan parvella on kaksi parivuodetta, alakerran yhteisessä oleskelu-ja keittiötilassa vuodesohva. Mahdollisuus yhdelle lisävuoteelle. Keittiönurkkauksesta löytyy jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeittimet, leivänpaahdin, kahden levyn keittolevy, astiasto 8 hengelle, kesällä terassilla grilli. Uuni löytyy tarvittaessa päärakennuksesta. Saunatuvassa on sisävessa ja juokseva vesi sekä ilmalämpöpumppu. Sauna ja pesuvesi lämpiävät perinteisesti puulla. Saunatuvan jääkaapissa majoittujia odottaa vissyä ja mehua, kahvia ja teetä on tarjolla myös talon puolesta. 

Majoituspaketteihin kuuluu myös pihassa olevan grillikodan vapaa käyttö. Maalaisaamiainen sisältää itsetehtyä tuoretta leipää/sämpylöitä, tilan omien kanojen munia, jugurttia,mysliä/muroja, kasviksia, hedelmää, marjoja, tuoremehua. 

Minilomiin sisältyy koko seurueelle yhteinen hevoshetki, jossa harjataan ja hoidetaan hevosia, tarjolla lisäksi talutusrasastusta tai poniajelutusta. Repovuorella asustelee myös kolme kissaa ja kukko kanoineen, joita majoittujat pääsevät myös halutessaan hoitamaan. 

Minilomien aikaan emme ota muita asiakkaita, joten pääsette nauttimaan täysin Repovuoren tarjoamasta rauhallisuudesta ja isäntäväen vieraanvaraisuudesta.

(Tarjoamme majoitusta myös Airbnb kautta, kohde löytyy nimellä Villa Repovuori. Tällöin Repovuorella voi olla myös muita asiakkaita ja hintaan kuuluu pelkkä majoittuminen saunatuvassamme ilman oheisohjelmaa ja aamiaista.)

Soita/pistä viestiä, kysy lisää minilomistamme! Kahden hengen miniloma löytyy myös lahjakorttikaupastamme.

P.044 3363628/Mari, repovuorenhevostoiminta@outlook.com tai ota yhteyttä alla olevalle yhteydenottolomakkeella. 

MINILOMA REPOVUORELLA KAHDELLE

Ihana loma vaikka pariskunnalle tai ystäville!

Tule rentoutumaan luonnon keskelle kirkkaan tähtitaivaan alle ja nauttimaan maalaiselämästä.

Sisältää hevoshetken kahdelle henkilölle talutusratsastuksen merkeissä joko kentällä tai maastossa, aiemmasta ratsastuskokemuksesta ja keliolosuhteista riippuen. Päivän päätteeksi pääsette nauttimaan rentouttavan turvesaunan lempeistä löylyistä. Majoitus tunnelmallisessa saunatuvassa, jossa pääsee kylpemään perinteisesti puusaunassa. Grillikodan vapaa käyttö. Seuraavana aamuna tarjolla maittava maalaisaamiainen.

Sisäänkirjautuminen alkaen klo 14, uloskirjautuminen klo 12 mennessä.

Hinta sisältää hevoshetken, majoituksen aamiaisella, kodan käytön, ryhmätapaturmavakuutuksen hevoshetkeen, liinavaatteet sekä pyyhkeet.

Alle 1-vuotiaat lapset veloituksetta. 

290€ / 2hlö sis.alv.


MINILOMA REPOVUORELLA PERHEELLE

(2 aikuista ja 2-3 lasta)

Sisältää hevoshetken perheelle. Toiveen mukaan joko talutusratsastusta tai poniajelutusta kentällä. Majoitus tunnelmallisessa saunatuvassa, jossa pääsee kylpemään perinteisesti puusaunassa. Pihan grillikota on perheen vapaassa käytössä. Kodan lämpöisestä tunnelmasta voi nauttia vaikkapa hevoshetken päätteeksi eväitä grillaten. Maittavalla maalaisaamiaisella on hyvä aloittaa seuraava aamu. Lapset pääsevät osallistumaan halutessaan myös tilan eläinten (hevoset, kanat, kissat) hoitoon.

Sisäänkirjautuminen alkaen klo 14, uloskirjautuminen klo 12 mennessä.

Hinta sisältää hevoshetken, majoituksen aamiaisella, kodan käytön, ryhmätapaturmavakuutuksen hevoshetkeen, liinavaatteet sekä pyyhkeet.

Alle 1-vuotiaat lapset veloituksetta. 

460€ / perhe/ sis.alv.