"There is something about the outside of a horse that is good for the inside of a man." -Winston Churchill

PALVELUMME

Repovuoren Hevostoiminta on Green Care Finland ry:n jäsenyritys. Toimintaamme ohjaa sosiaalipedagoginen viitekehys yhdessä Green- Care ajattelun kanssa. Niistä kumpuavat esille toimintaamme ohjaavat käsitteet: elämyksellisyys, toiminnallisuus, yhteisöllisyys, osallisuus, dialogisuus, unohtamatta luonnonläheisyyttä, vastuullisuutta ja ammatillisuutta. Palvelut keskittyvät hyvinvoinnin ja elämänlaadun edistämiseen ja ylläpitämiseen. 

Mikäli toiveissasi on viettää meillä työhyvinvointipäivää, polttareita tai tulla meillä käymään isommalla ryhmällä, ole rohkeasti yhteydessä Mariin sivun alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla suoraan Marille p. 0443363628 niin saadaan teille suunniteltua juuri teidänlainen päivä :)TURVEHOIDOT

Turvehoitoihin pääset tutustumaan turvehoidot-välilehdeltä oheisen linkin kautta: 

TurvehoidotHEVOSPALVELUT

HEVONEN TUTUKSI


Oletko aina halunnut päästä tutustumaan hevosiin lähemmin, mutta ne jännittävät?  

Tutustutaan talliin, hevosiin, varusteisiin. Käydään läpi turvallisuusasioita ja hevosten lajityypillistä käyttäytymistä. Harjataan tallin hevonen tai poni ja samalla tutustutaan hevoseen lähemmin.

Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita. Ohjaan tämän palvelun varamaan uusille asiakkaille, lukuunottamatta alle kouluikäisiä lapsia ja  sosiaalipedagogisen hevostoiminnan asiakkaita. 
 

Yksilökäynti, kesto 75min, 65€ sis.alv 24% 


TALUTUSRATSASTUS


Hevonen tai poni odottaa valmiiksi varustettuna tallilla. Ratsastusta 30 min, jonka jälkeen saa jäädä hevosta hoitamaan kanssani. Kokonaiskesto n. 50min. Käynnin alussa etsitään sopivat turvavarusteet ja säädetään jalustimet. Käynnin lomassa ohjataan lasta toimimaan hevosen kanssa eläintä kunnioittavasti. 

Ei sisällä ratsastusopetusta. Yksilöaika. 

Mikäli haluat päästä harjaamaan ja varustamaan hevosta kanssani, varaa tuettu hevosharrastepalvelu. 


35€/hlö sis.alv 10%


HEPPASYNTTÄRIT


Sisältää valinnan mukaan joko poniajelutusta tai talutusratsastusta ja herkkuhetken grillikodassa tai saunamökissä.

115€/2h, max 6 lasta. sis.alv.24%. 

Mahdollisuus tuoda omat tarjoilut mukana tai tilata meiltä 7e/hlö sis.alv 14%.

Kurkkaa lisäinfo:
AjankohtaistaLASTEN HEVOSAVUSTEISET LEIRIT


Järjestämme mm. loma-aikoina lapsille päivän mittaisia sekä yönyli elämysleirejä maalla, jossa toiminta painottuu hevosten kanssa harrastamiseen.


Päiväleirit 99€ /hlö 
Yönyli 195€/225€.  Riippuen leirin kestosta. 
Hinnat sis.alv. 10%, 14%,24%


Kurkkaa lisäinfo:

Leirit
HEVOSKERHOT AIKUISILLE JA LAPSILLE


AIKUISTEN HEVOSKERHO

Yli 18- vuotiaille. Oletko joskus harrastanut hevosia ja nyt kaipuu takaisin tallille, mutta ratsastuskouluun meno ei ole sinun juttusi?

Haluat puuhastella hevosten kanssa, mutta et välttämättä halua ratsastaa?

Oletko haaveillut päästä tutustumaan hevosiin lähemmin, mutta isot tallit jännittävät?

Tuntuuko arkesi haastavalta ja kaipaat aikaa vain itsellesi?

Meillä on mahdollisuus aikuisten heppakerhoon, jossa kokoontumisten ensisijainen tavoite on arjesta irtiotto ja uusien tuttavuuksien saaminen kaikille yhteisen kiinnostuksen kohteen, hevosten kanssa puuhastelun lomassa.

Päivien sisältö suunnitellaan ryhmäläisten toiveita kuunnellen, luontoympäristön tarjoamat mahdollisuudet huomioiden ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa hyödyntäen. Tapaamisten lopuksi varataan hetki aikaa jorinoille ja puramme päivän antia.   Välillä varaamme jutusteluun enemmän aikaa esimerkiksi kodassa nokipannukahvin ja pienen purtavan äärellä.

Ryhmä alkaa kysynnän mukaan. 

Ryhmän koko 2-3 hlöä. Säännölliset käynnit sovitetaan ryhmäläisten aikatauluihin sopiviksi. Käyntikertoja on viisi. Tämän jälkeen voimme tarvittaessa myös jatkaa ryhmän toimintaa. 

Yhden käynnin pituus 90min


Ryhmässä 2 hlö: 160€ /5 käyntiä /hlö sis.alv 24%

Ryhmässä 3 hlö:  130€/ 5 käyntiä /hlö sis.alv.24%


LASTEN HEVOSKERHO

Alakouluikäisille lapsille, jotka ovat kiinnostuneet hevosista. 

Kerhossa tutustutaan hevosiin, niiden hoitoon ja ruokintaan. Yhdellä kerralla kokeillaan talutusratsastusta ja yhdellä kerralla kärryajelutusta.   

Ryhmä alkaa kysynnän mukaan. 

Kerho kokoontuu viisi kertaa. Yhden käynnin pituus 65min. Ryhmän koko 2-3 lasta. 

Ryhmässä 2 hlö: 5 kertaa yht. 130€ sis.alv 24%.

Ryhmässä 3 hlö: 5 kertaa yht. 110€ sis.alv 24%.
YLEISTÄ PALVELUISTAMME 

Yrityksellämme on vastuu- ja oikeusturvavakuutus sekä ryhmätapaturmavakuutus. Suotavaa olisi, että asiakkailla on omat henkilökohtaiset vapaa-ajan tapaturmavakuutukset voimassa.

Hinnat sisältävät alv. 10% / 24%. Meillä voit maksaa pankki- tai luottokortilla, käteisellä, laskulla, tilisiirrolla, Smartum- liikuntaseteleillä. Meillä käy myös ePassi ja Edenred liikuntaedut.

Palvelun voi varata sivun lopusta löytyvällä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla, viestillä sosiaalisessa mediassa tai soita/pistä viestiä Marille numeroon 044 336 3628. Hevosavusteisten palveluiden kyselyt suoraan puhelimitse :)

Ratsastuksessa hevosten painoraja on 85kg ja ponin 40kg.

Ratsastuksen pakkasraja lapsilla -15 ja aikuisilla -20 Repovuorella mitattuna. Iltapäivän ja illan ajoille (klo 14 eteenpäin ajat) pakkanen tarkistetaan klo. 11-12. Aamupäivän ajoista olen yhteydessä jo edellisiltana. Kovalla tuulella/myrskyllä ei ratsasteta. Keliolosuhteet voivat muuttua kesällä nopeastikin.

Riittää, kun tulet tallille sovittuna aikana. Tallilta voi lainata turvakypärän ja turvaliivin.

HUOM! Jokaisen yli 7 vuotiaan hevosharrastusta meillä aloittelevan ohjaan varaamaan ensimmäiseksi ajaksi Hevonen tutuksi-hetken. Tässä palvelussa tutustutaan talliin, hevosiin ja varusteisiin. Käydään läpi hevosten lajityypillistä käyttäytymistä ja turvallisuusasioita. Otetaan tallin hevonen tai poni harjaukseen ja pääset halutessasi kokeilemaan hevosen taluttamista kentällä ohjauksessani. Eli ensimmäisellä kerralla meillä ei ratsasteta tai ajeta vaan tutustutaan rauhassa hevosiin ja talliin. Alle 7 vuotiaille lapsille on mahdollista varata talutusratsastus suoraan.


PERUUTUSEHDOT

Yksityispalveluissa peruutus on tehtävä edellisenä päivänä, vuorokausi ennen palvelun alkua, samana päivänä tehdyistä peruutuksista perimme puolet palvelun hinnasta. Peruuttamattomista ajoista perimme palvelun hinnan kokonaisuudessaan. Sairastapauksissa maksuton peruutus lääkärin/hoitajan todistuksella.

Ryhmäpalveluissa, mukaan lukien leirit, peruutus on tehtävä 10 vrk ennen palvelun alkua, muutoin perimme palvelun hinnan kokonaisuudessaan. Sairastapauksissa peruutus onnistuu lääkärin/hoitajan todistuksella myöhemminkin, tällöin hyvitämme puolet leirin hinnasta. Leirien ennakkomaksua (joka on puolet leirin hinnasta) ei palauteta. Tällä varmistamme leirin kulujen kattamisen, jotta leiri on mahdollista pitää muille ilmoittautuneille. Leirien ennakkomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loppusumma laskutetaan myöhemmin, eräpäivä on 7 vrk ennen leirin alkua. 


Ota Yhteyttä!