" There is something about the outside of a horse that is good for the inside of a man." -Winston Churchill

Palvelumme

Palvelumme keskittyvät hyvinvoinnin ja elämänlaadun edistämiseen ja ylläpitämiseen, joissa luonto ja eläimet, erityisesti hevoset luontoympäristössä ovat keskiössä.  Toimintaamme ohjaa Green Care-ajattelu ja palvelumme keskittyvätkin luonnon ja eläinten tuottamiin hyvinvointivaikutuksiin. Palvelumme suunnitteluissa otamme huomioon vuodenaikojen vaihtelut ja niiden tuomat mahdollisuudet sekä rajoitteet. Repovuoren Hevostoiminta on Green Care Finland ry:n jäsenyritys ja sitoudumme toimimaan Green Care Finlandin eettisten periaatteiden mukaisesti.

Arvomme ovat vastuullisuus, ammatillisuus, luonnonläheisyys ja elämyksellisyys.

Mari toimii vielä osa-aikaisena yrittäjänä, joten sosiaalipedagogisille asiakkaille pyritään tarjoamaan ensisijaisesti viikottaiset käynnit, tämän jälkeen vapaat ajat tarjotaan muille hevosharrasteasiakkaille ja ryhmille. Kannattaa pistää vaikka sähköpostia tai pirauttaa, viikottaisten vapaiden aikojen määrä vaihtelee. Meille olet tervetullut tutustumaan hevosiin lähemmin ja ehkäpä kokeilemaan miltä hevosen selässä oleminen tuntuu. Tarjoamme myös ohjattua alkeisratsastusta yksilötunnilla tai kahden hengen ryhmässä. Meillä käy säännöllisesti eritasoisia hevosharrastajia lapsista aikuisiin. Hevosharrastehetkiä voimme räätälöidä juuri sinulle, perheellesi, ystävyksille sopiviksi.  Kysy lisää!

Sijaitsemme rauhallisella maalaisseudulla ja käytössämme on pieni, valaistu ratsastuskenttä, hiekkateitä, pihapiirissämme pelto, grillikota ja saunamökki oleskelu- ja peseytymistiloineen.

Yrityksellämme on vastuu-ja oikeusturvavakuutus.  Toivottavaa on, että asiakkailla on omat henkilökohtaiset vapaa-ajan tapaturmavakuutukset voimassa.

Hinnat sisältävät alv.  10% / 24%.  Maksuvälineenä meillä käy myös ePassi.

Seuraa elämäämme Repovuorella ja mainontaamme myös Facebookista nimellä Repovuoren Talli / Repovuoren Hevostoiminta. Ja Instagramista meidät löytää nimellä repovuorenhevostoiminta. Päivitämme myös sinne tulevia teemapäiviä ja pienryhmien alkamisia.HEVOSHARRASTEHETKET

Hevonen tutuksi

Oletko aina halunnut päästä tutustumaan hevosiin lähemmin, mutta ne pelottavat? Tämä hevosharrastehetki voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi.

Tutustutaan rauhassa hevosiin, heidän lajityypilliseen käyttäytymiseen, harjataan ja opetellaan satuloimaan hevonen tai valjastamaan perinteisellä ravivaljastuksella kärryjen eteen, jonka jälkeen mahdollisuus käydä hevosen selässä, ehkä uskaltautua pieni lenkki ratsastamaan talutuksessa tai hypätä kärryjen kyytiin. Lopuksi hoidamme yhdessä työnsä tehneen hevosen ja käymme läpi miltä kokemus tuntui.

Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita.

 

Yksilökäynti, kesto n. 1,5h.  35€  sis.alv 24%

Ryhmät 2-5 hlöä. Kesto n. 2h ryhmän koosta riippuen.  80€/ryhmä sis.alv 24%Talutusratsastus

Yhdessä harjataan hevonen ja hoidetaan talutusratsastuksen jälkeen. Mikäli tahdot, voi hevonen odottaa sinua tallilla myös valmiiksi satuloituna.

20€/h sis.alv 10%


Ohjattu alkeisratsastus UUTUUS!

Alkeisratsastusopetusta kesällä -19 valmistuneella pienellä ratsastuskentällämme.

Lähinnä yksilötunteja, mahdollisuus myös kahden hengen pienryhmään. ( Ratsuina tällöin toimivat toinen hevosista ja  shetlanninponimme, joten ponin koko rajoittaa myös ratsastajan kokoa.)

25€/hlö/45min sis.alv 10%

2 hengen pienryhmä: 25€/hlö/60min sis.alv 10%.

AIKUISTEN HEVOSKERHO

Oletko joskus harrastanut hevosia ja nyt kaipuu takaisin tallille, mutta ratsastuskouluun meno ei ole sinun juttusi?

Haluat puuhastella hevosten kanssa, mutta et välttämättä halua ratsastaa?

Oletko haaveillut päästä tutustumaan hevosiin lähemmin, mutta isot tallit jännittävät?

Tuntuuko arkesi haastavalta ja kaipaat aikaa vain itsellesi?

Meillä on mahdollisuus aikuisten heppakerhoon, jossa kokoontumisten ensisijainen tavoite on arjesta irtiotto ja uusien tuttavuuksien saaminen kaikille yhteisen kiinnostuksen kohteen, hevosten kanssa puuhastelun lomassa.

Päivien sisältö suunnitellaan ryhmäläisten toiveita kuunnellen, luontoympäristön tarjoamat mahdollisuudet huomioiden ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa hyödyntäen. Tapaamisten lopuksi varataan hetki aikaa jorinoille ja puramme päivän antia.   Välillä varaamme jutusteluun enemmän aikaa esimerkiksi kodassa nokipannukahvin ja pienen purtavan äärellä.

Pienryhmiä voi alkaa ympäri vuoden.

Ryhmän koko 2-4 hlöä. Säännölliset käynnit sovitetaan ryhmäläisten aikatauluihin sopiviksi. Käyntikertoja on alkuun viisi. Tämän jälkeen voimme tarvittaessa myös jatkaa ryhmän toimintaa. Yhden käynnin pituus 1,5-2h.

Ryhmässä 2 hlö: 20€ kerta /hlö sis.alv 24%

Ryhmässä 3-4 hlö: 15€ kerta /hlö sis.alv.24%


HUOM!!

SEURAAVA AIKUISTEN HEPPAKERHO ALKAA alkuvuodesta 2020!!

TARKEMPI AJANKOHTA ILMOITETAAN LOPPUVUODESTA 2019.


OHJATTU MAASTORATSASTUS JA MAASTOAJO

 Yhdessä hevosten varustaminen ja lenkin jälkeen hoito. Maastolenkin pituus (1-2h) suunnitellaan asiakkaan lähtötason ja vallitsevan vuodenajan mukaan. Aikaisempaa hevoskokemusta vaaditaan.

25€/h sis.alv.10%

Maastolenkkeihin on mahdollista liittää hevostelun jälkeen lämmittelytuokio kodan lämmössä lämpimän juoman ja purtavan kera. 

50€ sis.alv 24% (sis. hevosen hoidon, 1h maastoilua ja kotahetki)

70€ sis.alv 24% (sis.hevosen hoidon, 2h maastoilua ja kotahetki)

POLTTARIT JA MUUT VIRKISTÄYTYMISHETKET

Meillä voi yllättää polttarisankarin hevostoiminnan merkeissä.

Polttariohjelma suunnitellaan ryhmän toiveita kuunnellen. Ohjelmaan on mahdollisuus lisätä esimerkiksi joogatunti vierailevan joogaohjaajamme Lisan ohjauksessa. Miltä kuulostaisi hörppyjooga tai morsiamelle/sulhaselle rentouttava hieronta  ennen puusaunan lempeitä löylyjä? 

https://www.hoitolaemma.fi/


Tarjoamme virkistäytymishetkiä perheille, ystäväporukoille sekä mm. erilaisille kuntoutus-ja hoivakodeille.

Mahdollisuus pienryhmiin, että isommallekin porukalle.


Kesäisin meillä järjestetään

"Onni Maalta"-hyvinvointipäiviä!

Tulossa myös kesällä 2020.

Seuraa Ajankohtaista-osion ilmoituksia ja sosiaalista mediaa.Nyt meillä on mahdollista viettää myös Heppasynttäreitä!!

Katso tarkemmin: 

https://cms.repovuoren-hevostoiminta.webnode.fi/ajankohtaista/


Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopiva päivä!

110€/2h, max 7 lasta. sis.alv.24%. Sisältää heppailua 1h ja herkkuhetki 1h joko grillikodassa tai saunamökissä.

Mahdollisuus tuoda omat tarjoilut mukana tai tilata meiltä 7e/hlö sis.alv 14%.


Lasten hevosavusteiset Green Care-päivät

Järjestämme mm. loma-aikoina lapsille elämyspäiviä maalla, jossa toiminta painottuu hevosten kanssa harrastamiseen.

Seuraile sosiaalista mediaa ja ajankohtaista-osiota, siellä ilmoittelemme tarkemmin tulevista päivistä :)