"There is something about the outside of a horse that is good for the inside of a man." -Winston Churchill

Palvelumme

Palvelumme keskittyvät hyvinvoinnin ja elämänlaadun edistämiseen ja ylläpitämiseen, joissa luonto ja eläimet, erityisesti hevoset luontoympäristössä ovat keskiössä. Arvomme ovat vastuullisuus, ammatillisuus, luonnonläheisyys ja elämyksellisyys. Toimintaamme ohjaa Green Care-ajattelu ja palvelumme suunnitteluissa otamme huomioon vuodenaikojen vaihtelut ja niiden tuomat mahdollisuudet sekä rajoitteet. Repovuoren Hevostoiminta on Green Care Finland ry:n jäsenyritys ja sitoudumme toimimaan Green Care Finlandin eettisten periaatteiden mukaisesti.

Mari toimii vielä osa-aikaisena yrittäjänä, joten sosiaalipedagogisille asiakkaille pyritään tarjoamaan ensisijaisesti viikottaiset käynnit, tämän jälkeen vapaat ajat tarjotaan muille hevosharrasteasiakkaille ja ryhmille. Kannattaa pistää vaikka sähköpostia tai pirauttaa, viikottaisten vapaiden aikojen määrä vaihtelee. Meille olet tervetullut tutustumaan hevosiin lähemmin ja ehkäpä kokeilemaan miltä hevosen selässä oleminen tuntuu. Tarjoamme myös ohjattua ratsastusta yksilötunnilla tai kahden hengen pienryhmässä. Meillä käy säännöllisesti eritasoisia hevosharrastajia lapsista aikuisiin. Hevosharrastehetkiä voimme räätälöidä juuri sinulle, perheellesi, ystävyksille sopiviksi.  Kysy lisää!

Sijaitsemme rauhallisella maalaisseudulla ja käytössämme on pieni, valaistu ratsastuskenttä, hiekkateitä, pihapiirissämme pelto, grillikota ja saunamökki oleskelu- ja peseytymistiloineen.

Yrityksellämme on vastuu- ja oikeusturvavakuutus.  Asiakkailla oltava henkilökohtaiset vapaa-ajan tapaturmavakuutukset voimassa.

Hinnat sisältävät alv.  10% / 24%.  Meillä voit maksaa pankki- tai luottokortilla, käteisellä, laskulla Smartum- liikuntaseteleillä ja meillä käy myös ePassi.

Seuraa elämäämme Repovuorella ja mainontaamme myös Facebookista nimellä Repovuoren Talli / Repovuoren Hevostoiminta. Instagramista meidät löytää nimellä repovuorenhevostoiminta. Päivitämme myös sinne tulevia teemapäiviä ja pienryhmien alkamisia.


Palvelun voi varata sivun lopusta löytyvällä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla, viestillä sosiaalisessa mediassa tai soita/pistä viestiä Marille numeroon 044 336 3628.

Yksityispalveluissa peruutus on tehtävä edellisenä päivänä 1 vrk ennen palvelun alkua, samana päivänä tehdyistä peruutuksista perimme puolet palvelun hinnasta. Ryhmäpalveluissa peruutus on tehtävä 4 vrk ennen palvelun alkua, muutoin perimme palvelun hinnan kokonaisuudessaan. Sairastapauksissa maksuton peruutus lääkärin/hoitajan todistuksella. Leiripäiville, kuten lasten hevosavusteisiin Green Care-päiviin peruutus tehtävä 7 vrk ennen palvelun alkua.


HEVOSHARRASTEHETKET


Hevonen tutuksi

Oletko aina halunnut päästä tutustumaan hevosiin lähemmin, mutta ne pelottavat? Tämä hevosharrastehetki voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi.

Tutustutaan rauhassa hevosiin, heidän lajityypilliseen käyttäytymiseen, harjataan ja opetellaan satuloimaan hevonen tai valjastamaan perinteisellä ravivaljastuksella kärryjen eteen, jonka jälkeen mahdollisuus käydä hevosen selässä, ehkä uskaltautua pieni lenkki ratsastamaan talutuksessa tai hypätä kärryjen kyytiin. Lopuksi hoidamme yhdessä työnsä tehneen hevosen ja käymme läpi miltä kokemus tuntui.

Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita.

 

Yksilökäynti, kesto n. 1,5h. 45€  sis.alv 24%

Ryhmät 2-4hlöä. Kesto n. 2h ryhmän koosta riippuen.  80€/ryhmä sis.alv 24%Talutusratsastus

Yhdessä harjataan hevonen ja hoidetaan talutusratsastuksen jälkeen. Mikäli tahdot, voi hevonen odottaa sinua tallilla myös valmiiksi satuloituna. Ratsastusta 30min.

20€/h sis.alv 10%


Ohjattu ratsastus

Lähinnä yksilötunteja alkeisratsastuksen saloihin ja siitä edistyneemmille. Mahdollisuus myös kahden hengen pienryhmään. (Ratsuina tällöin toimivat toinen hevosista ja  shetlanninponimme, joten ponin koko rajoittaa myös ratsastajan kokoa.)

30€/hlö sis.alv 10% (sis.hevosen varustaminen ja 45min ratsastusta)

2 hengen pienryhmä: 25/hlö

sis.alv 10%. (sis.hevosten varustaminen ja 60 min ratsastusta)


Tuettu ratsastus 

Erityistä tukea tarvitseville lapsille, nuorille, aikuisille. Yksilöaikoja. Tarvittaessa mukana tallin puolesta avustaja. Hevonen hoidetaan ja varustetaan yhdessä. 

alkaen 45€/h  sis. alv. 24%. 
AIKUISTEN HEVOSKERHO

Oletko joskus harrastanut hevosia ja nyt kaipuu takaisin tallille, mutta ratsastuskouluun meno ei ole sinun juttusi?

Haluat puuhastella hevosten kanssa, mutta et välttämättä halua ratsastaa?

Oletko haaveillut päästä tutustumaan hevosiin lähemmin, mutta isot tallit jännittävät?

Tuntuuko arkesi haastavalta ja kaipaat aikaa vain itsellesi?

Meillä on mahdollisuus aikuisten heppakerhoon, jossa kokoontumisten ensisijainen tavoite on arjesta irtiotto ja uusien tuttavuuksien saaminen kaikille yhteisen kiinnostuksen kohteen, hevosten kanssa puuhastelun lomassa.

Päivien sisältö suunnitellaan ryhmäläisten toiveita kuunnellen, luontoympäristön tarjoamat mahdollisuudet huomioiden ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa hyödyntäen. Tapaamisten lopuksi varataan hetki aikaa jorinoille ja puramme päivän antia.   Välillä varaamme jutusteluun enemmän aikaa esimerkiksi kodassa nokipannukahvin ja pienen purtavan äärellä.

Pienryhmiä alkaa muutaman kerran vuoteen.

Ryhmän koko 2-3 hlöä. Säännölliset käynnit sovitetaan ryhmäläisten aikatauluihin sopiviksi. Käyntikertoja on viisi. Tämän jälkeen voimme tarvittaessa myös jatkaa ryhmän toimintaa. Yhden käynnin pituus 1,5h.

Ryhmässä 2 hlö: 100€ /5 käyntiä (20€/kerta) /hlö sis.alv 24%

Ryhmässä 3 hlö: 85 €/ 5 käyntiä. (17€kerta) /hlö sis.alv.24%

Koronan vuoksi aikuisten hevoskerhon aloitusajankohta siirtyy myöhemmälle kesälle!


Käy lukemassa ryhmästä tarkempi info nettisivujen ajankohtaista-osion alta:)


OHJATTU MAASTORATSASTUS JA MAASTOAJO


Ohjattuja yksilömaastoja suomenhevosella tai kahden hengen pienryhmässä suomenhevosella ja shetlanninponilla. Maastolenkki ja ratsastusvauhti suunnitellaan asiakkaan lähtötason ja vallitsevan kelin mukaan. Aikaisempaa hevoskokemusta vaaditaan, hevosen hallinta kaikissa askellajeissa ja yllättävissä tilanteissa oltava riittävää.

30€ sis.alv.10% (sis.hevosen hoito, 45min ratsastusta)


Maastolenkkeihin on mahdollista liittää hevostelun jälkeen tuokio tunnelmallisen kodan lämmössä nokipannukahvin, teen tai glögin kera. Makkaranpaisto mahdollisuus.

55€ sis.alv 24% (sis.hevosen hoito, 1h ratsastusta ja kotahetki, kokonaiskesto 2h)

75€ sis.alv 24% (sis.hevosten hoito, 1,5h ratsastusta ja kotahetki, kokonaiskesto 2,5h)

ELÄMYKSELLISET POLTTARIT JA MUUT VIRKISTÄYTYMISHETKET


Kesälle 2020 on tarjolla mielenpainuvia yönyli polttaripaketteja, joista voitte valita mieluisimman:


  1. Suomi Neidon polttarit
  2. Hevoshullun polttarit
  3. Repovuoren rämäpää-polttarit

Paketin hinta 1150€ sis alv 24% ja 14%.


KÄY TUTUSTUMASSA LISÄÄ POLTTARIPAKETTEIHIMME AJANKOHTAISTA OSION ALTA!


Tarjoamme myös toiveiden mukaisia virkistäytymishetkiä perheille, ystäväporukoille sekä mm. erilaisille kuntoutus-ja hoivakodeille.

Mahdollisuus pienryhmiin, että isommallekin porukalle.


Kesäisin meillä järjestetään

"ONNI MAALTA"

-hyvinvointipäiviä!

Tulossa myös kesällä 2020.

Seuraa Ajankohtaista-osion ilmoituksia ja sosiaalista mediaa.Tule viettämään meille ikimuistoiset

HEPPASYNTTÄRIT!

Käy lukemassa heppasynttäreistä tarkemmin nettisivujemme ajankohtaista-osion alta :)

110€/2h, max 6 lasta. sis.alv.24%. Sisältää heppailua 1h ja herkkuhetki 1h joko grillikodassa tai saunamökissä.

Mahdollisuus tuoda omat tarjoilut mukana tai tilata meiltä 7e/hlö sis.alv 14%.

Omat aikuiset ottavat vastuun lapsista.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopiva päivä!LASTEN HEVOSAVUSTEISET GREEN CARE-PÄIVÄT

Järjestämme mm. loma-aikoina lapsille elämyspäiviä maalla, jossa toiminta painottuu hevosten kanssa harrastamiseen. 

60€/ hlö. sis.alv. 24%. Päivien kesto n.6h, hevostelua aamupäivästä ja lounaan jälkeen iltapäivästä. Hevosaiheisia leikkejä/askartelua. Sisältää yhden lämpimän ruuan. 

Kurkkaa lisäinfo nettisivujen ajankohtaista-osion alta :)

Ota Yhteyttä!