"There is something about the outside of a horse that is good for the inside of a man." -Winston Churchill

                         Palvelumme 

Palvelumme keskittyvät hyvinvoinnin ja elämänlaadun edistämiseen ja ylläpitämiseen, joissa luonto ja eläimet, erityisesti hevoset luontoympäristössä ovat keskiössä. Repovuoren Hevostoiminta on Green Care Finland ry:n jäsenyritys. Toimintaamme ohjaa sosiaalipedagoginen viitekehys yhdessä Green- Care ajattelun kanssa. Niistä kumpuavat esille toimintaamme ohjaavat käsitteet: elämyksellisyys, toiminnallisuus, yhteisöllisyys, osallisuus, dialogisuus, unohtamatta luonnonläheisyyttä, vastuullisuutta ja ammatillisuutta.


Hevosavusteisten palveluiden (tuettu hevosharrastaminen ja sosiaalipedagoginen hevostoiminta) asiakkaille pyritään tarjoamaan ensisijaisesti viikottaiset käynnit, tämän jälkeen vapaat ajat tarjotaan muille hevosharrasteasiakkaille. Ole rohkeasti yhteydessä, niin sovitaan sinulle sopiva aika. Mikäli minulla on asiakas, en vastaa tällöin puhelimeen, soitan sinulle takaisin. 

Meille olet tervetullut tutustumaan hevosiin lähemmin ja ehkäpä kokeilemaan miltä hevosen selässä oleminen tuntuu. Meillä käy säännöllisesti eritasoisia hevosharrastajia lapsista aikuisiin. Hevosharrastehetkiä voimme räätälöidä juuri sinulle, perheellesi, ystävyksille sopiviksi.  Kysy lisää!

Sijaitsemme rauhallisella maalaisseudulla ja käytössämme on pieni, valaistu ratsastuskenttä, hiekkateitä, pihapiirissämme pelto, grillikota ja saunamökki oleskelu- ja peseytymistiloineen. Tarjoamme myös yönyli majoituspaketteja, polttariohjelmaa ja turvehoitoja. 

Seuraa elämäämme Repovuorella ja mainontaamme myös Facebookista nimellä Repovuoren Talli / Repovuoren Hevostoiminta. Instagramista meidät löytää nimellä repovuorenhevostoiminta. Päivitämme myös sinne tulevia teemapäiviä ja pienryhmien alkamisia.

Yrityksellämme on vastuu- ja oikeusturvavakuutus sekä ryhmätapaturmavakuutus. Suotavaa olisi, että asiakkailla on omat henkilökohtaiset vapaa-ajan tapaturmavakuutukset voimassa.

Hinnat sisältävät alv.  10% / 24%.  Meillä voit maksaa pankki- tai luottokortilla, käteisellä, laskulla, tilisiirrolla, Smartum- liikuntaseteleillä ja meillä käy myös ePassi.

Palvelun voi varata sivun lopusta löytyvällä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla, viestillä sosiaalisessa mediassa tai soita/pistä viestiä Marille numeroon 044 336 3628. Kerrothan rehellisesti hevos- ja ratsastustaidoistasi, jännityksestäsi tai pelostasi. Näin saamme suunniteltua sinulle mahdollisimman sopiva hevoskokemus. 

Yksityispalveluissa peruutus on tehtävä edellisenä päivänä, vuorokausi ennen palvelun alkua, samana päivänä tehdyistä peruutuksista perimme puolet palvelun hinnasta. Peruuttamattomista ajoista perimme palvelun hinnan kokonaisuudessaan. Sairastapauksissa maksuton peruutus lääkärin/hoitajan todistuksella.

Ryhmäpalveluissa, mukaan lukien leirit, peruutus on tehtävä 10 vrk ennen palvelun alkua, muutoin perimme palvelun hinnan kokonaisuudessaan. Sairastapauksissa peruutus onnistuu lääkärin/hoitajan todistuksella myöhemminkin, tällöin hyvitämme puolet leirin hinnasta. Leirien ennakkomaksua (joka on puolet leirin hinnasta) ei palauteta. Leirien ennakkomaksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loppusumma laskutetaan myöhemmin, eräpäivä on 10vrk ennen leirin alkua. 

Mikäli haluat olla mukana varustamassa ja hoitamassa hevosta, varaa silloin itsellesi pidempi 1,5h aika. Muutoin hevonen odottaa sinua valmiiksi varustettuna. Saat halutessasi jäädä hevosen kanssani hoitamaan tunnin jälkeen. 

Jokaisen hevosharrastusta aloittelevan ohjaan varaamaan ensimmäiseksi ajaksi Hevonen tutuksi-hetken. Tässä palvelussa tutustutaan talliin ja sen hevosiin, käydään läpi hevosten lajityypillistä käyttäytymistä ja turvallisuusasioita. Otetaan tallin hevonen tai poni harjaukseen ja pääset kokeilemaan halutessasi talutusratsastusta tai hevosen taluttamista kentällä ohjauksessani. 


Repovuorella pääset myös nauttimaan turvehoidoista, tutustu hoitoihin täältä:

 https://www.repovuorenhevostoiminta.com/turvehoidot/

SOSIAALIPEDAGOGINEN HEVOSTOIMINTA

Ennaltaehkäisevää, toimintakykyä ja hyvinvointia ylläpitävää, lisäävää talliympäristössä tapahtuvaa toimintaa.  Keskitytään vahvistamaan yksilön omia vahvuuksia ja voimavaroja.

Toiminta toteutuu pääasiassa yksilökäynnein tai pienryhmissä (2-3 hlö).

Toiminnan sisältö, tavoitteet sekä käyntien pituus ja määrä suunnitellaan asiakaskohtaisesti. Käynneiltä tulee yhteenveto.  Yleisesti käynnin pituus on 1,5h. 

Lapsille, nuorille, aikuisille.

Yksilökäynti: 90€/h sis.alv 24%

Ryhmässä 2hlö: 60€/h/hlö sis.alv 24%

Ryhmässä 3 hlö: 50€/h/hlö sis.alv 24%


TUETTU HEVOSHARRASTETOIMINTA

Erityistä tukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille. Sisältää asiakkaan toiveiden mukaan ohjattua ratsastusta/kärryajoa/hevosen hoitamista ja tallitöitä. Painottuu enemmän harrastamiseen, kuin sosiaalipedagoginen hevostoiminta. Käyntien pituus 1-1,5h.

Lähinnä yksilöaikoja. Mahdollisuus  pienryhmätoimintaan (2-3 hlö). 


55€/h sis.alv 24% (ilman avustajaa)

65€/h sis.alv.24% (tallin puolesta avustaja)


"WOIMAA HEVOSISTA"-

pienryhmä aikuisille masennuksesta kuntoutumisen tueksi

Etkö tunne enää iloa? Onko mielesi maassa ja tunnet synkkien pilvien pysyvän tiiviisti päälläsi? Ehkäpä pienryhmä "Woimaa hevosista" on juuri sinulle.

Työskentely sosiaalipedagogisin piirtein. Ryhmässä 2-4 hlö.Tapaamiskertoja on viisi. kestoltaan n. 1,5h kerta.


Yht. 200e/ 5 kertaa (40e/kerta) sis. alv 24%.

Ryhmä alkaa kysynnän mukaan ympäri vuoden.

HEVOSHARRASTEHETKET


Hevonen tutuksi

Oletko aina halunnut päästä tutustumaan hevosiin lähemmin, mutta ne pelottavat? Tämä hevosharrastehetki voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi.

Tutustutaan rauhassa hevosiin, heidän lajityypilliseen käyttäytymiseen, harjataan ja opetellaan satuloimaan hevonen, jonka jälkeen mahdollisuus käydä hevosen selässä, ehkä uskaltautua pieni lenkki ratsastamaan talutuksessa. Lopuksi hoidamme yhdessä työnsä tehneen hevosen ja käymme läpi miltä kokemus tuntui.

Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita.

 

Yksilökäynti, kesto n. 1,5h. 65€  sis.alv 24% 

Ryhmät 2-4hlöä. Kesto n. 2h ryhmän koosta riippuen.  90€/ryhmä sis.alv 24%


Hevosharrastetoiminta

Sinulle, joka et kaipaa hevosen selkään tai kärryille. Toivot rauhaisaa puuhailua hevosen kanssa sitä harjaillen, tehden maastakäsin harjoituksia kentällä tai käyden maastossa sen kanssa kävellen. Yksilöaika.


38€/h sis.alv.24%Talutusratsastus

Yhdessä varustetaan hevonen ja hoidetaan ratsastuksen jälkeen. Mikäli tahdot, voi hevonen odottaa sinua tallilla myös valmiiksi satuloituna. Ratsastusta 20-30min, riippuen kuinka kauan hoitoon menee aikaa. Kokonaiskesto 1h.

Ei sisällä ratsastusopetusta.

  Mahdollisuus talutukseen kahdelle hengelle yhtäaikaa, kokonaiskesto 75min ja hinta 30€/hlö. 


 30€/hlö sis.alv 10%


Ohjattu ratsastus kentällä

Yksilötunteja alkeisratsastuksen saloihin ja siitä hieman edistyneemmille. HeC. 

Yksilöajalla saat tiiviistä ohjausta ja neuvontaa, vain sinulle.   Ratsastusta 45min. 

 Voit varata itsellesi joko 1h tai 1,5h ajan. 1h ajalla hevonen odottaa sinua valmiiksi varustettuna. Ratsastusta 45 min ja 15min varataan aikaa sopivien turvavarusteiden, jalustimien ym. säätöön. Mikäli hevonen ei jatka toiselle tunnille, saat jäädä halutessasi kanssani hoitamaan hevosta. Jos haluat olla varustamassa hevosta ennen tuntia, varaa 1,5h aika.


45€/h/hlö sis.alv 10%


HUOM! Mikäli seurueessa kaksi ratsastajaa, mahdollisuus järjestää 2x 30min ohjatut yksilötunnit, jolloin hinta 35€/hlö sis.alv 10%. Kokonaiskesto 1,5h.


Yksilökävijälle 30min ohjattu ratsastus 35€ sis.alv 10% (hevonen valmiina varustettuna) tai 50€/75min (yhdessä varustetaan, hoidetaan hevonen)


Talutusmaastoratsastus

Sinulle, jolle ei ole vielä kertynyt paljoa ratsastuskokemusta. Olet aiemmin kuitenkin ratsastanut niin, että olet ehkä kokeillut ravia ja osaat pysäyttää sekä ohjata hevosta. Käymme rauhallisen maastolenkin kävellen, talutuksessa. 

Talutusmaastoja voidaan järjestää myös kahdelle hengelle. Voit halutessasi tulla mukaan varustamaan hevosta. Ratsastusta 45min. 

Voit varata itsellesi joko 1h tai 1,5h ajan. 1h ajalla hevonen odottaa sinua valmiiksi varusteltuna. Ratsastusta 45 min ja 15min varataan aikaa sopivien turvavarusteiden, jalustimien ym. säätöön. Mikäli hevonen ei jatka toiselle tunnille, saat jäädä halutessasi kanssani hoitamaan hevosta. Jos haluat olla varustamassa hevosta, varaa 1,5h aika.


45€/h/hlö sis.alv 24% , yksilöaika

Ryhmässä 2 hlö 35€/h/hlö sis.alv 24%


Hevosajelutus kärryillä

Sinulle, joka haluat päästä luontoon hevosen kanssa, mutta selkään nousu ei ole sinun juttusi. Valjastetaan hevonen yhdessä ravikärryjen eteen ja käymme ajamassa hiekkateillä 45min pituisen lenkin.  Lenkin vauhti ja reitti suunnitellaan asiakkaan lähtötason ja vallitsevan kelin mukaan. 

Kokonaiskesto 75min. Kärryjen kyytiin mahtuu kuskin lisäksi yksi henkilö.


65€ / hlö sis.alv 24%


Ohjattu ajotunti kentällä

 Pääset opettelemaan ajamisen saloja shetlanninponillamme turvallisesti aidatulla kentällä. 

Ajoa yksilötunti 45min.

Voit varata itsellesi joko 1h tai 1,5h ajan. 1h ajalla hevonen odottaa sinua valmiiksi varusteltuna. Ajamista 45 min ja 15min varataan aikaa sopivien turvavarusteiden ym. säätöön. Mikäli haluat olla varustamassa hevosta, varaa 1,5h aika.


Yksilötunti 45€/h/hlö sis.alv.24%

Voit varata ajan myös ryhmälle. Sopii vaikka perheelle tai pienelle kaveriporukalle. Ryhmäajalla varustetaan yhdessä poni valjakkovarusteisiin ja jokainen pääsee halutessaan kokeilemaan ajamista.  

Ryhmä (2-4hlö) 80€ sis.alv.24% 

Kesto n. 1h 45min.Hevosharrastehetkiin on mahdollista liittää hevostelun jälkeen tuokio tunnelmallisen kodan lämmössä nokipannukahvin, teen tai glögin sekä pienen makean kera. Makkaranpaisto mahdollisuus. Halutessasi pääset tutustumaan myös kanoihimme.

Hinta vaihtelee henkilömäärän mukaan, kysy hinta seurueellesi :)
TYÖHYVINVOINTI


Hevosten kanssa tehtävillä harjoituksilla keskitytään yhteistyö-, vuorovaikutus-, johtajuus- ja läsnäolon taitoihin.

Hevosten kanssa tehtävät harjoitukset sekä oheistoiminta suunnitellaan ryhmäkohtaisesti vuodenajat ja ryhmän koko huomioiden. Työhyvinvointipäivään voi sisällyttää myös turvehoitoja ja

ulkopuolisten palveluntuottajien, yin yoga tai työnohjaajan luento-/ keskusteluhetki.

Työporukalle on päivän ajaksi käytössä oma saunamökki ja grillikota. 

Hinnat sis.alv 24%.

Kysy tarjous!


Tarjoamme myös toiveiden mukaisia virkistäytymishetkiä perheille, ystäväporukoille sekä mm. erilaisille kuntoutus-ja hoivakodeille.

Mahdollisuus pienryhmiin, että isommallekin porukalle.MINILOMA REPOVUORELLA

KAHDELLE

Ihana loma vaikka pariskunnalle tai ystäville!

Tule rentoutumaan luonnon keskelle kirkkaan tähtitaivaan alle ja nauttimaan maalaiselämästä. 

Sisältää hevoshetken kahdelle henkilölle talutusratsastuksen merkeissä joko kentällä tai maastossa, aiemmasta ratsastuskokemuksesta ja keliolosuhteista riippuen. Majoitus tunnelmallisessa saunatuvassa. Illan kruunaa rentouttava, kehoa ja mieltä hoitavan turvesaunan lempeät löylyt perinteisessä puusaunassa. Grillikodan vapaa käyttö. Seuraavana aamuna tarjolla maittava maalaisaamiainen. 

Sisäänkirjautuminen alkaen klo 14, uloskirjautuminen klo 12 mennessä. 

Hinta sisältää hevoshetken, turvesaunan, majoituksen aamiaisella, kodan käytön, ryhmätapaturmavakuutuksen hevoshetkeen, liinavaatteet sekä pyyhkeet. 

290€ / 2hlö sis.alv. 


MINILOMA REPOVUORELLA PERHEELLE

(2 aikuista ja 1-3 lasta) 

Sisältää hevoshetken perheelle. Toiveen mukaan joko talutusratsastusta tai poniajelutusta kentällä. Majoitus tunnelmallisessa saunatuvassa, jossa pääsee kylpemään perinteisesti puusaunassa.  Pihan grillikota on perheen vapaassa käytössä. Kodan lämpöisestä tunnelmasta voi nauttia vaikkapa hevoshetken päätteeksi eväitä grillaten. Maittavalla maalaisaamiaisella on hyvä aloittaa seuraava aamu. Lapset pääsevät osallistumaan halutessaan myös tilan eläinten (hevoset, kanat, kissat) hoitoon. 

Sisäänkirjautuminen alkaen klo 14, uloskirjautuminen klo 12 mennessä. 

Hinta sisältää hevoshetken, majoituksen aamiaisella, kodan käytön, ryhmätapaturmavakuutuksen hevoshetkeen, liinavaatteet sekä pyyhkeet. 

400€ / perhe/ sis.alv.

Lue lisää Repovuoren minilomista täältä: 

www.repovuorenhevostoiminta.com/miniloma-repovuorella/HEPPASYNTTÄRIT


Sisältää hevosten harjaamista sekä valinnan mukaan joko poniajelutusta tai talutusratsastusta  ja herkkuhetken grillikodassa tai saunamökissä.

110€/2h, max 6 lasta. sis.alv.24%. (115€)

Mahdollisuus tuoda omat tarjoilut mukana tai tilata meiltä 7e/hlö sis.alv 14%.

Omat aikuiset ottavat vastuun lapsista.

Kurkkaa lisäinfo: 


Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopiva päivä!


LASTEN HEVOSAVUSTEISET LEIRIT


Järjestämme mm. loma-aikoina lapsille päivän mittaisiä sekä yönyli elämysleirejä maalla, jossa toiminta painottuu hevosten kanssa harrastamiseen.


Päiväleirit 95€ /hlö
Yönyli 190€/220€. Riippuen leirin kestosta. 
Hinnat sis.alv. 10%, 14%,24%


Kurkkaa lisäinfo:HEVOSKERHOT AIKUISILLE JA LAPSILLE

Aikuisten hevoskerho:

Oletko joskus harrastanut hevosia ja nyt kaipuu takaisin tallille, mutta ratsastuskouluun meno ei ole sinun juttusi?

Haluat puuhastella hevosten kanssa, mutta et välttämättä halua ratsastaa?

Oletko haaveillut päästä tutustumaan hevosiin lähemmin, mutta isot tallit jännittävät?

Tuntuuko arkesi haastavalta ja kaipaat aikaa vain itsellesi?

Meillä on mahdollisuus aikuisten heppakerhoon, jossa kokoontumisten ensisijainen tavoite on arjesta irtiotto ja uusien tuttavuuksien saaminen kaikille yhteisen kiinnostuksen kohteen, hevosten kanssa puuhastelun lomassa.

Päivien sisältö suunnitellaan ryhmäläisten toiveita kuunnellen, luontoympäristön tarjoamat mahdollisuudet huomioiden ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa hyödyntäen. Tapaamisten lopuksi varataan hetki aikaa jorinoille ja puramme päivän antia.   Välillä varaamme jutusteluun enemmän aikaa esimerkiksi kodassa nokipannukahvin ja pienen purtavan äärellä.

Pienryhmiä alkaa muutaman kerran vuoteen.

Ryhmän koko 2-3 hlöä. Säännölliset käynnit sovitetaan ryhmäläisten aikatauluihin sopiviksi. Käyntikertoja on viisi. Tämän jälkeen voimme tarvittaessa myös jatkaa ryhmän toimintaa. Yhden käynnin pituus 1,5h.

Ryhmässä 2 hlö: 150€ /5 käyntiä (30€/kerta) /hlö sis.alv 24%

Ryhmässä 3 hlö:  115€/ 5 käyntiä. (23€kerta) /hlö sis.alv.24%


Äijäkerho

Alakouluikäisille pojille, jotka ovat kiinnostuneet hevosista. 

Kerhossa tutustutaan hevosiin, niiden hoitoon ja ruokintaan, ratsastetaan ja ajetaan ponilla. Viimeistä kerhon kokoontumista juhlistetaan herkuttelemalla grillikodassa. 

Kerho kokoontuu viisi kertaa. a`75min.

Hinta 5 kertaa yht. 100€ sis.alv.24 % (20€ kerta)


Kurkkaa lisäinfo kerhoista:

Ota Yhteyttä!