" There is something about the outside of a horse that is good for the inside of a man." -Winston Churchill

Palvelumme

Palvelumme keskittyvät hyvinvoinnin ja elämänlaadun edistämiseen ja ylläpitämiseen, joissa luonto ja eläimet, erityisesti hevoset luontoympäristössä ovat keskiössä.  Toimintaamme ohjaa Green Care-ajattelu ja palvelumme keskittyvätkin luonnon ja eläinten tuottamiin hyvinvointivaikutuksiin. Palvelumme suunnitteluissa otamme huomioon vuodenaikojen vaihtelut ja niiden tuomat mahdollisuudet sekä rajoitteet. Repovuoren Hevostoiminta on Green Care Finland ry:n jäsenyritys ja sitoudumme toimimaan Green Care Finlandin eettisten periaatteiden mukaisesti.

Ratsastuskouluopetusta emme tarjoa, mutta olet meille tervetullut tutustumaan hevosiin lähemmin ja ehkäpä kokeilemaan miltä hevosen selässä oleminen tuntuu. Hevosharrastehetkiä voimme räätälöidä mahdollisuuksien mukaan juuri sinulle, perheellesi, ystävyksille sopiviksi.  Kysy lisää!

Sijaitsemme rauhallisella maalaisseudulla ja käytössämme on hiekkateitä, pihapiirissämme pelto, grillikota ja saunamökki oleskelu- ja peseytymistiloineen.

Yrityksellämme on vastuu-ja oikeusturvavakuutus.  Suosittelemme, että asiakkailla on omat henkilökohtaiset vapaa-ajan tapaturmavakuutukset voimassa.

Hinnat sisältävät alv.  10% / 24%.  Maksuvälineenä meillä käy myös ePassi.

Seuraa elämäämme Repovuorella ja mainontaamme myös Facebookista nimellä Repovuoren Talli / Repovuoren Hevostoiminta. Päivitämme myös sinne tulevia teemapäiviä ja pienryhmien alkamisia.HEVOSHARRASTEHETKET

Hevonen tutuksi

Oletko aina halunnut päästä tutustumaan hevosiin lähemmin, mutta ne pelottavat? Tämä hevosharrastehetki voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi.

Tutustutaan rauhassa hevosiin, heidän lajityypilliseen käyttäytymiseen, harjataan ja opetellaan satuloimaan hevonen tai valjastamaan perinteisellä ravivaljastuksella kärryjen eteen, jonka jälkeen mahdollisuus käydä hevosen selässä, ehkä uskaltautua pieni lenkki ratsastamaan talutuksessa tai hypätä kärryjen kyytiin. Lopuksi hoidamme yhdessä työnsä tehneen hevosen ja käymme läpi miltä kokemus tuntui.

Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita.

 

Yksilökäynti, kesto n. 1,5h.  35€

Ryhmät 2-5 hlöä. Kesto n. 2h ryhmän koosta riippuen.  80€/ryhmä
Talutusratsastus

Yhdessä harjataan hevonen ja hoidetaan talutusratsastuksen jälkeen. Mikäli tahdot, voi hevonen odottaa sinua tallilla myös valmiiksi satuloituna.

20€/h
AIKUISTEN HEVOSKERHO

Oletko joskus harrastanut hevosia ja nyt kaipuu takaisin tallille, mutta ratsastuskouluun meno ei ole sinun juttusi?

Haluat puuhastella hevosten kanssa, mutta et välttämättä halua ratsastaa?

Oletko haaveillut päästä tutustumaan hevosiin lähemmin, mutta isot tallit jännittävät?

Tuntuuko arkesi haastavalta ja kaipaat aikaa vain itsellesi?

Meillä on mahdollisuus aikuisten heppakerhoon, jossa kokoontumisten ensisijainen tavoite on arjesta irtiotto ja uusien tuttavuuksien saaminen kaikille yhteisen kiinnostuksen kohteen, hevosten kanssa puuhastelun lomassa.

Päivien sisältö suunnitellaan ryhmäläisten toiveita kuunnellen, luontoympäristön tarjoamat mahdollisuudet huomioiden ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa hyödyntäen. Tapaamisten lopuksi istahdamme alas purkamaan päivän antia.   Välillä varaamme jutusteluun enemmän aikaa esimerkiksi kodassa nokipannukahvin ja pienen purtavan äärellä.

Pienryhmiä voi alkaa ympäri vuoden.

Ryhmän koko 3-5 hlöä. Säännölliset käynnit sovitetaan ryhmäläisten aikatauluihin sopiviksi ja käyntien määrä sovitaan ja suunnitellaan yhdessä ryhmäläisten kanssa. Yhden käynnin pituus 1,5-2h.

15€ kerta /hlö

MAASTORATSASTUS JA MAASTOAJO

 Yhdessä hevosten varustaminen ja lenkin jälkeen hoito. Maastolenkin pituus (1-2h) suunnitellaan asiakkaan lähtötason ja vallitsevan vuodenajan mukaan. Aikaisempaa hevoskokemusta vaaditaan.

25€/h

Maastolenkkeihin on mahdollista liittää hevostelun jälkeen lämmittelytuokio kodan lämmössä lämpimän juoman ja purtavan kera. 

45€ (sis. hevosen hoidon, 1h maastoilua ja kotahetki)

65€ (sis.hevosen hoidon, 2h maastoilua ja kotahetki)

POLTTARIT JA MUUT VIRKISTÄYTYMISHETKET

Meillä voi yllättää polttarisankarin hevostoiminnan merkeissä.

Kesällä järjestämme "Onni Maalta"-hyvinvointipäiviä!

Katso tarkemmin:

https://cms.repovuoren-hevostoiminta.webnode.fi/ajankohtaista/


Tarjoamme virkistäytymishetkiä perheille, ystäväporukoille sekä mm. erilaisille kuntoutus-ja hoivakodeille.

Mahdollisuus pienryhmiin, että isommallekin porukalle. Tällöin isompien ryhmien apuohjaajana toimii psykiatrisen hoidon erikoisammattitutkinnon käynyt lähihoitaja.Nyt meillä on mahdollista viettää myös Heppasynttäreitä!!

Katso tarkemmin: 

https://cms.repovuoren-hevostoiminta.webnode.fi/ajankohtaista/


Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopiva päivä!