"There is something about the outside of a horse that is good for the inside of a man." -Winston Churchill

Palvelumme

Palvelumme keskittyvät hyvinvoinnin ja elämänlaadun edistämiseen ja ylläpitämiseen, joissa luonto ja eläimet, erityisesti hevoset luontoympäristössä ovat keskiössä. Palvelumme suunnitteluissa otamme huomioon vuodenaikojen vaihtelut ja niiden tuomat mahdollisuudet sekä rajoitteet. Repovuoren Hevostoiminta on Green Care Finland ry:n jäsenyritys. Toimintaamme ohjaa sosiaalipedagoginen viitekehys yhdessä Green- Care ajattelun kanssa. Niistä kumpuavat esille toimintaamme ohjaavat käsitteet: elämyksellisyys, toiminnallisuus, yhteisöllisyys, osallisuus, dialogisuus, unohtamatta luonnonläheisyyttä, vastuullisuutta ja ammatillisuutta.


Mari toimii vielä osa-aikaisena yrittäjänä, joten hevosavusteisten palveluiden (tuettu hevosharrastaminen ja sosiaalipedagoginen hevostoiminta) asiakkaille pyritään tarjoamaan ensisijaisesti viikottaiset käynnit, tämän jälkeen vapaat ajat tarjotaan muille hevosharrasteasiakkaille ja ryhmille. Kannattaa pistää vaikka sähköpostia tai pirauttaa, viikottaisten vapaiden aikojen määrä vaihtelee. Meille olet tervetullut tutustumaan hevosiin lähemmin ja ehkäpä kokeilemaan miltä hevosen selässä oleminen tuntuu. Meillä käy säännöllisesti eritasoisia hevosharrastajia lapsista aikuisiin. Hevosharrastehetkiä voimme räätälöidä juuri sinulle, perheellesi, ystävyksille sopiviksi.  Kysy lisää!

Sijaitsemme rauhallisella maalaisseudulla ja käytössämme on pieni, valaistu ratsastuskenttä, hiekkateitä, pihapiirissämme pelto, grillikota ja saunamökki oleskelu- ja peseytymistiloineen.

Yrityksellämme on vastuu- ja oikeusturvavakuutus sekä ryhmätapaturmavakuutus. Suotavaa olisi, että asiakkailla on omat henkilökohtaiset vapaa-ajan tapaturmavakuutukset voimassa.

Hinnat sisältävät alv.  10% / 24%.  Meillä voit maksaa pankki- tai luottokortilla, käteisellä, laskulla Smartum- liikuntaseteleillä ja meillä käy myös ePassi.

Seuraa elämäämme Repovuorella ja mainontaamme myös Facebookista nimellä Repovuoren Talli / Repovuoren Hevostoiminta. Instagramista meidät löytää nimellä repovuorenhevostoiminta. Päivitämme myös sinne tulevia teemapäiviä ja pienryhmien alkamisia.


Palvelun voi varata sivun lopusta löytyvällä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla, viestillä sosiaalisessa mediassa tai soita/pistä viestiä Marille numeroon 044 336 3628. Kerrothan rehellisesti hevosmies-ja ratsastustaidoistasi, jännityksestäsi tai pelostasi. Näin saamme suunniteltua sinulle mahdollisimman sopiva hevoskokemus. 

Yksityispalveluissa peruutus on tehtävä edellisenä päivänä 1 vrk ennen palvelun alkua, samana päivänä tehdyistä peruutuksista perimme puolet palvelun hinnasta. Ryhmäpalveluissa peruutus on tehtävä 4 vrk ennen palvelun alkua, muutoin perimme palvelun hinnan kokonaisuudessaan. Sairastapauksissa maksuton peruutus lääkärin/hoitajan todistuksella. Leiripäiville, kuten lasten hevosavusteisiin Green Care-päiviin peruutus tehtävä 7 vrk ennen palvelun alkua.


SOSIAALIPEDAGOGINEN HEVOSTOIMINTA

Ennaltaehkäisevää, toimintakykyä ja hyvinvointia ylläpitävää, lisäävää talliympäristössä tapahtuvaa toimintaa.  Keskitytään vahvistamaan yksilön omia vahvuuksia ja voimavaroja.

Toiminta toteutuu pääasiassa yksilökäynnein tai pienryhmissä (2-3 hlö).

Toiminnan sisältö, tavoitteet sekä käyntien pituus ja määrä suunnitellaan asiakaskohtaisesti. Käynneiltä tulee yhteenveto.  Yleisesti käynnin pituus on 1,5h. 

Lapsille, nuorille, aikuisille.

Yksilökäynti: 90€/h sis.alv 24%

Ryhmässä 2hlö: 60€/h/hlö sis.alv 24%

Ryhmässä 3 hlö: 50€/h/hlö sis.alv 24%


TUETTU HEVOSHARRASTUS

Sinulle, joka haluat harrastaa hevosten kanssa monipuolisesti, opetella hevosmiestaitoja, oppia hevosten ruokinnasta ja hoidosta enemmän.  Sisältää asiakkaan toiveiden mukaan ohjattua ratsastusta/kärryajoa/hevosen hoitamista ja tallitöitä. Painottuu enemmän harrastamiseen, kuin sosiaalipedagoginen hevostoiminta (ei tarkkaa tavoitteiden määrittelyä, käynneiltä ei tule yhteenvetoa) Käyntien pituus 1-2h. Kaiken ikäisille.

Myös erityistä tukea tarvitseville lapsille, nuorille, aikuisille. Lähinnä yksilöaikoja. Mahdollisuus myös pienryhmätoimintaan (2-3 hlö). Tarvittaessa mukana tallin puolesta avustaja. 

alkaen 50€/h (riippuen avustajan tarpeesta) sis. alv. 10%/24%

Kysy tarjousta viiden tai kymmenen kerran käynneille. 


"WOIMAA HEVOSISTA"-

pienryhmä aikuisille masennuksesta kuntoutumisen tueksi

Etkö tunne enää iloa? Onko mielesi maassa ja tunnet synkkien pilvien pysyvän tiiviisti päälläsi? Ehkäpä pienryhmä "Woimaa hevosista" on juuri sinulle.

Työskentely sosiaalipedagogisin piirtein. Ryhmässä 2-4 hlö.Tapaamiskertoja on viisi. kestoltaan n. 1,5h kerta.


Yht. 200e/ 5 kertaa (40e/kerta) sis. alv 24%.

Ryhmä alkaa kysynnän mukaan ympäri vuoden.

HEVOSHARRASTEHETKET


Hevonen tutuksi

Oletko aina halunnut päästä tutustumaan hevosiin lähemmin, mutta ne pelottavat? Tämä hevosharrastehetki voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi.

Tutustutaan rauhassa hevosiin, heidän lajityypilliseen käyttäytymiseen, harjataan ja opetellaan satuloimaan hevonen tai valjastamaan perinteisellä ravivaljastuksella kärryjen eteen, jonka jälkeen mahdollisuus käydä hevosen selässä, ehkä uskaltautua pieni lenkki ratsastamaan talutuksessa tai hypätä kärryjen kyytiin. Lopuksi hoidamme yhdessä työnsä tehneen hevosen ja käymme läpi miltä kokemus tuntui.

Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita.

 

Yksilökäynti, kesto n. 1,5h. 60€  sis.alv 24%

Ryhmät 2-4hlöä. Kesto n. 2h ryhmän koosta riippuen.  90€/ryhmä sis.alv 24%


Talutusratsastus

Yhdessä varustetaan hevonen ja hoidetaan ratsastuksen jälkeen. Mikäli tahdot, voi hevonen odottaa sinua tallilla myös valmiiksi satuloituna. Ratsastusta 30min. Sisältää myös hieman ohjausta ja alkeiden opettelua. Mahdollisuus talutukseen kahdelle hengelle yhtäaikaa.


25€/hlö sis.alv 10%


5x kortti 115€ sis.alv 

10x kortti 225€ sis.alv 


Ohjattu ratsastus kentällä

Lähinnä yksilötunteja alkeisratsastuksen saloihin ja siitä hieman edistyneemmille. 

Voit halutessasi tulla mukaan hoitamaan ja varustamaan hevosta. Ratsastusta 45min.


35€/hlö sis.alv 10%


5x kortti 160€ sis.alv

10x kortti 315€ sis.alv. 


Ohjattu maastoratsastus

Ohjattuja yksilömaastoja suomenhevosella. Maastolenkki ja ratsastusvauhti suunnitellaan asiakkaan lähtötason ja vallitsevan kelin mukaan. Aikaisempaa hevoskokemusta vaaditaan, hevosen hallinta kaikissa askellajeissa ja yllättävissä tilanteissa oltava riittävää. Voit halutessasi tulla mukaan varustamaan hevosia. Ratsastusta 1h.


50€/hlö sis.alv.10% 


Talutusmaasto

Sinulle, jolle ei ole vielä kertynyt yllämainittua kokemusta ratsastuksesta, mutta et ole kuitenkaan enää ihan vasta-alkaja. Olet aiemmin ehkä kokeillut ravia ja osaat pysäyttää sekä ohjata hevosta. Käymme rauhallisen maastolenkin kävellen, talutuksessa. 

Talutusmaastoja voidaan järjestää myös kahdelle hengelle. Voit halutessasi tulla mukaan varustamaan hevosta. Ratsastusta 45min. 


40€/hlö sis.alv 24%


Hevosajelutus kärryillä

Sinulle, joka haluat päästä luontoon hevosen kanssa, mutta selkään nousu ei ole sinun juttusi. Valjastetaan hevonen yhdessä ravikärryjen eteen ja käymme ajamassa hiekkateillä 45min pituisen lenkin.  Lenkin vauhti ja reitti suunnitellaan asiakkaan lähtötason ja vallitsevan kelin mukaan. 

Kokonaiskesto n.1,5h. Kärryjen kyytiin mahtuu kuskin lisäksi yksi henkilö.


70€ / hlö sis.alv 24%


Ohjattu ajotunti kentällä

Opetellaan valjastamaan shetlanninponimme valjakkovarusteisiin ja pääset opettelemaan ajamisen saloja turvallisesti aidatulla kentällä. 

Sopii vaikka perheelle tai pienelle kaveriporukalle, jokainen pääsee halutessaan kokeilemaan ajamista. 

Ajoa yksilötunti 45min, ryhmä 1h.


Yksilötunti 50€ sis.alv 24%

Ryhmä (2-5hlö) 90€ sis.alv.24%


Hevosharrastehetkiin on mahdollista liittää hevostelun jälkeen tuokio tunnelmallisen kodan lämmössä nokipannukahvin, teen tai glögin sekä pienen makean kera. Makkaranpaisto mahdollisuus. Halutessasi pääset tutustumaan myös kanoihimme.

Hinta vaihtelee henkilömäärän mukaan, kysy hinta seurueellesi :)
HEPPASYNTTÄRIT


Sisältää hevosten harjaamista sekä valinnan mukaan joko poniajelutusta tai talutusratsastusta  ja herkkuhetken grillikodassa tai saunamökissä.

110€/2h, max 6 lasta. sis.alv.24%.

Mahdollisuus tuoda omat tarjoilut mukana tai tilata meiltä 7e/hlö sis.alv 14%.

Omat aikuiset ottavat vastuun lapsista.

Käy lukemassa heppasynttäreistä tarkemmin nettisivujemme ajankohtaista-osion alta :) 

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopiva päivä!


LASTEN HEVOSAVUSTEISET GREEN CARE-LEIRIT


Järjestämme mm. loma-aikoina lapsille päivän mittaisiä sekä yönyli elämysleirejä maalla, jossa toiminta painottuu hevosten kanssa harrastamiseen.


Päiväleirit 70€ /hlö
Yönyli 165€/hlö 
Hinnat sis.alv. 10%, 14%,24%


Kurkkaa lisäinfo nettisivujen ajankohtaista-osion alta :)Ota Yhteyttä!