Hyvää oloa turpeesta

TURVEHOIDOT

Repovuorella saat myös turvehoitoja! Mari kouluttautui turvehoitajaksi kevättalvella 2021. 

Turvehoidot toteutetaan Repovuoren saunatuvan lämpöisessä ja rauhallisessa tunnelmassa. Erilaisista turvehoitojen vaihtoehdoista voit valita itsellesi mieluisimman. 

Turvehoitoja käytetään kehon rentouttamiseen, puhdistamiseen ja elävöittämiseen. Turve on puhdasta luonnontuotetta eikä siihen ole lisätty mitään lisäaineita. Turve on kuolleista kasveista ja kasvinosista hitaan maatumisen tuloksena syntynyt eloperäinen maalaji. Käytän hoidoissa laadukasta, tutkittua Lehtosuon hoitoturvetta, joka sisältää humus- ja fulvohappoja sekä hivenaineita kuten kuparia, rautaa, magnesiumia, mangaania, piitä ja sinkkiä. 

Turpeella on useita terveyshyötyjä. Se aktivoi aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Auttaa iho-ongelmiin (mm. akne, psoriasis, ihottuma) ja lievittää kiputiloja (lihas- ja nivelsäryt, urheiluvammat, turvotukset). Turve rentouttaa kehoa ja mieltä, stressitaso laskee ja näin unenlaatu paranee. Jos kärsit huonosta ääreisverenkierrosta, kylmistä sormista ja varpaista, voi turvehoito tuoda sinulle siihen helpotusta. Turve auttaa myös gynekologisiin vaivoihin ja vaihdevuosioireisiin. 

Turpeessa on hieman luonnonhartsia, joten hoidot eivät sovellu hartsiallergisille. Pitkät, koko kehon peittävät turvehoidot, kuten turvesauna, eivät sovellu sydänsairaille, verenpainetautia sairastaville, myös raskaana olevien on hyvä välttää pitkiä turvehoitoja. Mikäli sinulla on suonikohjuja, hoidossa vältetään voimakasta hierontaa ja imukuppikäsittelyä. Kerrothan hoitoa varatessasi tai viimeistään paikan päällä mahdollisista rajoitteista, mm. raajojen liikeradan suhteen, tekonivelet ym. 

Turvetta käytetään hoidoissa pääsääntöisesti lämmitettynä, tällöin turpeen bioakiiviset ainesosat imeytyvät paremmin kudoksiin. 

Valikoimassamme on kaksi vaihtoehtoa selän ja hartiaseudun rentouttavasta turvehoidosta sekä turvesauna. 

Pääset varaamaan ajan hoitoosi joko sivun alalaidassa olevalla yhteydenottokaavakkeella tai soittamalla/pistämällä viestiä Marille puhelimitse tai sähköpostilla P. 044 3363628, repovuorenhevostoiminta@outlook.com.

Kuluton peruutus 24h ennen sovittua turvehoitoa, saman päivän aikana tehdyistä peruutuksista perin 50% hinnasta, lääkärin todistuksella kuluton peruutus. Peruuttamattomista ajoista perin koko hinnan. Ethän myöskään tule hoitoihin päihtyneenä, tällöin hoito perutaan ja perin siitä täyden hinnan. 

TURVEHAUDEHOITO SELÄLLE

Lämmin turve levitetään selän ja hartian alueelle, jonka jälkeen päälle laitetaan kelmut ja lämpöpakkaukset tehostamaan turpeen vaikutusta. Turpeen vaikuttaessa hierotaan pää ja kädet, jolloin pääset rentoutumaan lämpöpakkauksiin kääriytyneenä. Tämän jälkeen selkä-hartia-alueelle tehdään imukuppihieronta ja lopuksi alue hierotaan ns. Aaltosen tekniikkaa käyttäen. 

Kesto: 65min. 

Hinta: 65€ sis.alv24% 

TURVEHAUDEHOITO SELÄLLE JA JALOILLE

Yllä kuvatun selän alueen turvehoidon lisäksi käsitellään myös takareidet ja pohkeet turvehauteilla, imukuppihieronnalla sekä hemmottelevalla jalkahieronnalla. Tässä turvehoidossa pääset nauttimaan ja rentoutumaan kokonaisvaltaisesti turpeen lämpimässä ja hemmoittelevassa syleilyssä. 

Kesto: 90min

Hinta: 85€ sis.alv 24%

Hoitojen jälkeen tarjolla juotavaa ja pientä naposteltavaa. 

TURVESAUNA 

Koe rentouttava ja hoitava turvesauna yksin tai kumppanisi kanssa. Sopii myös pienelle ystäväporukalle. 

Turvasaunan kulku ohjeistetaan paikan päällä. Turpeet voit laittaa itse saunassa. Turvesaunan lämpö on maksimissaan 60 astetta, joten löylyt ovat lempeät. Turpeen annetaan vaikuttaa saunassa noin 20 minuutin ajan, jonka jälkeen se pestään pois vedellä. Turvesauna sopii kaikille ihotyypeille, turve pehmittää ja kosteuttaa kuivaa ihoa ja tasapainoittaa epäpuhdasta ihoa. Turvesauna vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja rentouttaa, kehoa ja mieltäsi ja näin parantaa unen laatuasi.  

Kesto: 60-75 min. 

Hinta: 60€/ hlö,  1 saunoja
           45 €/ hlö, 2-4 saunojaa 
           40€/hlö, 5-6 saunojaa

Saunan jälkeen tarjolla juotavaa ja pientä naposteltavaa.

Turvesauna on mahdollista järjestää myös isommalle ryhmälle. Saunomiset tapahtuvat silloin kahdessa erässä. Oivallinen ohjelmanumero esimerkiksi työhyvinvointipäiviin Repovuorella! Järjestän turvesaunoja tilauksesta myös muualla.